Προγράμματα επιμόρφωσης για την ποιότητα των τροφίμων
Τι αφορά
Τέσσερα νέα προγράμματα επιμόρφωσης για τον Έλεγχο και την Ποιότητα των Τροφίμων από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με σύγχρονη και ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση (e-learning).
Συγκεκριμένα, τα τέσσερα νέα προγράμματα επιμόρφωσης για τον Έλεγχο και την Ποιότητα των Τροφίμων από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας είναι τα εξής:
1. Ποιοτικός έλεγχος τροφίμων-Μέθοδοι ελέγχου και εκτίμησης ποιότητας , διάρκειας ζωής και ασφάλειας τροφίμων 4 μήνες (56 ώρες), 2 ECVET (https://learning.uth.gr)
2. Εκπαίδευση σε συστήματα διαχείρισης και Ασφάλειας Τροφίμων GFSI σύμφωνα με το πρότυπο FSSC 22000 V5 3 μήνες (56 ώρες) , 5 ECVET (https://learning.uth.gr)
3.Εκπαίδευση σε συστήματα διαχείρισης ποιότητας & ασφάλειας τροφίμων σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001:2015 & ISO 22000:2018 4 Μήνες (75 ώρες), 3 ECVET (https://learning.uth.gr)
4.Μικροβιολογία Τροφίμων και Εργαστηριακή Μικροβιολογική Ανάλυση Τροφίμων 4 Μήνες (75 ώρες) ή 5 Μήνες (100 ώρες), 3 ECVET ή 4 ECVET (https://learning.uth.gr)
Τα προγράμματα συντονίζει ο κ. Ιωάννης Γιαβάσης, με γνωστικό αντικείμενο «Μικροβιολογία Τροφίμων και Μικροβιακές Ζυμώσεις για Παραγωγή Βιοπολυμερών» στο τμήμα Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση των συγκεκριμένων προγραμμάτων επιμόρφωσης δίνουν έμφαση στις ανάγκες της αγοράς εργασίας, έχοντας σαν βασικό μέλημα να εφοδιάσουν τους εκπαιδευόμενους με γνώσεις, δεξιότητες και στάσεις που θα υποστηρίξουν την επαγγελματική τους εξέλιξη στον κλάδο της διαχείρισης και ελέγχου της ποιότητας των τροφίμων.
Μέθοδος Υλοποίησης: Σύγχρονη και ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση (e-learning)
Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων: 15/02/2021
- Τετραήμερη εργασία: Το «ιερό δισκοπότηρο» της σύγχρονης αγοράς εργασίας
- Οι πρωτοβουλίες της ελληνικής διπλωματίας για τους Παλαιστίνιους – Τι προτείνει για τα έσοδα εκκαθάρισης
- Στην… πρέσα του ΟΠΕΚΕΠΕ και των υποκλοπών
- Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ: «Η Ευρώπη δεν πρέπει να γονατίζει μπροστά στις ΗΠΑ»
- Ευρώπη: Η βίαιη ενηλικίωση των Βρυξελλών
- Από τον Έπσταϊν στον Diddy; Η Σάρα Φέργκιουσον στη σκιά των σεξουαλικών σκανδάλων
- Next please: Τα dating apps μας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στη μοναξιά
- «Ευλογία» – Αιρετική ανάρτηση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με φίδι μετά την καταδίκη της
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442