Ο Τρέι Τόμπκινς μίλησε για την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Παναθηναϊκό στην Ισπανία, τονίζοντας πως οι πράσινοι είναι μια σκληρή ομάδα και πως είναι πάντα ανταγωνιστικοί απέναντι στη βασίλισσα.
Οι δηλώσεις του Τρέι Τόμπκινς:
«Ο Παναθηναϊκός είναι σκληρός αντίπαλος. Δεν έχει σημασία αν παίζουμε στην Αθήνα ή τη Μαδρίτη, γιατί το ομαδικό τους επίπεδο τούς επιτρέπει να είναι πάντα ανταγωνιστικοί.
Πάντα παίζουν δυνατά και με ενέργεια. Θα είναι μια δοκιμασία για μας. Θα πρέπει να σταματήσουμε την επίθεσή τους δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή και βοήθειες ο ένας στον άλλο».
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών νίκησε 15-13 την Ισπανία στα πέναλτι για τα προκριματικά του World Cup και περιμένει να μάθει την τελική της θέση ενόψει της τελικής φάσης.
Ο Τζάρον Μπλόσομγκεϊμ απάντησε στις ερωτήσεις του κοινού στο X και αναφέρθηκε σε πιθανή διασταύρωση Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού στα playoffs, για τους Μπαρτώκα - Αταμάν, τις ομάδες του Final 4 και τον... MVP Σάσα Βεζένκοφ.