Συνεχίζονται οι εντάσεις στο Survivor, μετά από μία νέα αποκάλυψη, από την Ασημίνα Ιγγλέζου, η οποία αντιλήφθηκε ότι ο Πάνος Καλίδης όσο ήταν στην ομάδα των «Διάσημων» έκρυβε από τους συμπαίκτες του ένα μπουκάλι με λάδι.

Συνεχίζονται οι εντάσεις στο Survivor, με πιο πρόσφατη αυτή που προέκυψε μετά από μία νέα αποκάλυψη στο συμβούλιο της Δευτέρας (25/1), από την Ασημίνα Ιγγλέζου, η οποία αντιλήφθηκε ότι ο Πάνος Καλίδης όσο ήταν στην ομάδα των «Διάσημων» έκρυβε από τους συμπαίκτες του ένα μπουκάλι με λάδι.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια αποφάσισε να μείνει στο αυτοσχέδιο καλυβάκι που είχε φτιάξει ο Πάνος Καλλδης, όταν εντόπισε το μπουκάλι με το λάδι κάτω από το μαξιλάρι του.

«Είναι ένα ζήτημα που συζητήθηκε στην ομάδα μας με όλα τα μέλη. Θέλω να πω ότι πριν το φέρουμε στο συμβούλιο το συζητήσαμε αρκετά, δεν είναι κάτι δηλαδή που έγινε εν βρασμώ ψυχής.

Ο λόγος που αποφασίσαμε να το συζητήσουμε είναι ότι όλοι αυτοί που τους αφορά το ζήτημα δεν ήταν παρόντες. Από τη στιγμή που υπάρχει κάτι τόσο σοβαρό δεν μπορούσαμε να το αφήσουμε στην άκρη γιατί και να θέλαμε να το αποσιωπήσουμε, δεν έχουμε το δικαίωμα», ανέφερε ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Καταρχήν ντροπή σε μερικά άτομα που η κουβέντα τους είναι προτετελεσμένη λες και βρισκόμαστε σε κάποιο δικαστήριο. Εγώ δεν παραδέχομαι ότι το έχω κάνει, δεν έκλεψα ποτέ το λάδι. Είμαι έτοιμος να σκάσω γι’ αυτό που κατηγορούμαι. Ντροπή τους αν με έχουν βάλει σε ένα τέτοιο λούκι γιατί εγώ κλέφτης δεν υπήρξα ποτέ», είπε ο Πάνος Καλίδης όταν του δόθηκε ο λόγος.

«Μπορεί να είναι ντροπή μας Πάνο, αλλά η αλήθεια πολλές φορές πονάει», απάντησε με τη σειρά του ο Τριαντάφυλλος.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr