Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οικονόμου στο MEGA: Δημόσιες συναθροίσεις με μάσκες και αποστάσεις μέχρι 100 άτομα

Οικονόμου στο MEGA: Δημόσιες συναθροίσεις με μάσκες και αποστάσεις μέχρι 100 άτομα

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε πως μέχρι σήμερα δεν επιτρέπονταν συναθροίσεις πάνω από εννέα άτομα, ωστόσο πλέον ο αριθμός αυτός αυξήθηκε στα 100 άτομα

Εξηγήσεις για την απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με την απαγόρευση των δημόσιων υπαίθριων συναθροίσεων πάνω από 100 άτομα έδωσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» και τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη, ο κ. Οικονόμου τόνισε πως μέχρι σήμερα δεν επιτρέπονταν συναθροίσεις πάνω από εννέα άτομα, ωστόσο πλέον ο αριθμός αυτός αυξήθηκε στα 100 άτομα.

Απαντώντας αν η απόφαση αυτή έχει να κάνει με το προγραμματισμένο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη υποστήριξε ότι «κάποτε σε αυτή τη χώρα θα πρέπει να αποφεύγουμε να βλέπουμε φαντάσματα».

«Μέχρι σήμερα υπήρχε η απαγόρευση για τις πορείες και τα συλλαλητήρια, ωστόσο πλέον υπάρχει ένα άνοιγμα για μέχρι 100 άτομα» υπογράμμισε ο κ. Οικονόμου.

«Αν εμφανιστούν περισσότερα άτομα, θα κάνουμε αυτά που πρέπει» πρόσθεσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, εξηγώντας πως οι αστυνομικοί θα έρθουν σε επικοινωνία με τους αρμόδιους διοργανωτές για τη λήψη των αναγκαίων μέτρων.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024