
Παναθηναϊκός : Ο Ντρεοσί έχει κλείσει την υπόθεση του αμυντικού χαφ
Ο Πιερ Ντρεοσί έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή που θα ενισχύσει στη θέση των χαφ τον Παναθηναϊκό και αναμένεται ίσως και μέσα στη μέρα στην Αθήνα για εξετάσεις και υπογραφές
Ο Παναθηναϊκός «τρέχει» το μεταγραφικό σχεδιασμό του κανονικά, παράλληλα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, με τον Πιερ Ντρεοσί να είναι σε ανοιχτή γραμμή επί καθημερινής βάσεως με τον Λάζλο Μπόλονι.
Ο γάλλος τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού μάλιστα φαίνεται να έχει προχωρήσει πολύ το θέμα της απόκτησης του αμυντικού μέσου που τόσο πολύ θέλουν οι Πράσινοι, καθώς όπως φαίνεται έχει κλείσει την υπόθεση και έχει συμφωνήσει σε όλα με τον «εκλεκτό» της ομάδας.
Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα φαίνεται πως μένουν μόνο οι ανακοινώσεις, με το όνομα του παίκτη να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμη, αλλά να αναμένεται ακόμη και σήμερα στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό.
Πρόκειται για λύση έτοιμη, αφού θα ενσωματωθεί αμέσως στις προπονήσεις και θα τεθεί στη διάθεση του Μπόλονι για τη δύσκολη συνέχεια, με το ρουμάνο τεχνικό να έχει ήδη αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσει στη μεσαία γραμμή λόγω των απουσιών.
- Ιορδανία: Δύο Αμερικανοί στρατιώτες νεκροί από πλήγμα του Ιράν σε βάση – Ένας αγνοείται
- Πώς η FIFA «κλειδώνει» την εμπορική χρήση του Μουντιάλ
- Ισχυρός καύσωνας προ των πυλών με θερμοκρασίες έως 42°C – Πότε θα δροσίσει
- Κόνιτσα: Επιχείρηση διάσωσης 53χρονης από το μονοπάτι Αώου
- Η στιγμή που 50χρονος βάζει φωτιά στην Άνοιξη Αττικής – Συνελήφθη για εμπρησμό από πρόθεση – Βίντεο ντοκουμέντο
- Σοκαριστική απόφαση Ισραήλ: Οι κροκόδειλοι του Νείλου θα εκτρέφονται για να χρησιμοποιηθούν σε φυλακές

