Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάντζιος : «Θα μας βοηθήσει πολύ ο Μήτρογλου»

Μάντζιος : «Θα μας βοηθήσει πολύ ο Μήτρογλου»

Ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε στην μεταγραφή του Έλληνα επιθετικού και την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ.

Πολύ σημαντική και μεγάλη μεταγραφή για την ομάδα του χαρακτήρισε την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος. Ο Έλληνας τεχνικός εξέφρασε την βεβαιότητα ότι ο Έλληνας επιθετικός θα ενισχύσει σημαντικά τον Άρη, ενώ αναφέρθηκε και στην αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΛ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Πετύχαμε μια σημαντική νίκη με καλή εμφάνιση για 65 λεπτά. Είχαμε τη δυνατότητα να τελειώσουμε το παιχνίδι νωρίτερα. Ήταν νίκη ψυχολογίας ενόψει της συνέχειας».

Για τις 100 νίκες στην καριέρα του: «Δεν το γνώριζα και ενημερώθηκα σχετικά. Ο κάθε προπονητής θέλει να κερδίζει κάθε παιχνίδι. Στόχος δικός μου είναι να μπορώ με την ομάδα του Άρη να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και να πάμε με την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για το ότι ο Άρης έχει περισσότερες εκτός έδρας νίκες: «Έχουμε την ίδια φιλοσοφία παιχνιδιού εντός και εκτός έδρας. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, παίρνουμε νίκες και δεν μας ενδιαφέρει αν παίζουμε στο γήπεδο μας. Πάντα η προσέγγιση του αγώνα για εμάς είναι ίδια. Ίσως στα έκτος έδρας παιχνίδια βρίσκουμε περισσότερους χώρους σε σχέση με τα εντός, γιατί στο Κλεάνθης Βικελίδης οι αντίπαλοι κλείνονται περισσότερο».

Για τον Κώστα Μήτρογλου: «Δεν μπορούμε να πούμε κάτι αρνητικό. Η πορεία του τα λέει όλα. Είναι ένας επιθετικός που έχει το γκολ. Είναι μία μεγάλη και σημαντική μεταγραφή, τον περιμένουμε και είμαστε σίγουροι πως θα μας βοηθήσει πολύ. Ξέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν θέλει χρόνο προσαρμογής και το σημαντικό είναι να βρει τον ρυθμό του μέσα από τα παιχνίδια».

Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει για μια θέση στην ενδεκάδα: «Είναι πολύ σημαντικό να έχει μια ομάδα γεμάτο ρόστερ. Στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου υπήρχαν τα προβλήματα με τον κορωνοιό, αν θυμάστε σε έξι αγωνιστικές είχαν παίξει και οι τρεις τερματοφύλακες μας. Αξιολογούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και κάνουμε όσες αλλαγές απαιτούνται».

Για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ: «Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα.. Η ΑΕΛ είναι μια ομάδα που κατά την άποψή μου αδικείται από τη θέση της στη βαθμολογία, έχει νέο προπονητή και εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι. Σίγουρα θέλει τον χρόνο του. Είναι παιχνίδι που πρέπει να έχουμε υπομονή και πειθαρχεία για να κερδίσουμε».

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024