Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Εσκασε» η… βόμβα: Στον Ολυμπιακό και επίσημα ο Παπασταθόπουλος

«Εσκασε» η… βόμβα: Στον Ολυμπιακό και επίσημα ο Παπασταθόπουλος

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα της Δευτέρας ανακοίνωσαν και επίσημα την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού, ο οποίος υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι και τυπικά πλέον ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με τους Ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν και επίσημα την απόκτηση του έμπειρου στόπερ.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός το πρωί της Δευτέρας πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, στη συνέχεια υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας και το απόγευμα οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα την απόκτησή του.

Μια σπουδαία μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, με τον Παπασταθόπουλο να υπογράφει για 2.5 χρόνια. Η ομάδα του μεγάλου λιμανιού πρόσθεσε στο ρόστερ της έναν πολύ έμπειρο σέντερ μπακ, με ηγετικά χαρακτηριστικά, που θα ανεβάσει επίπεδο την «ερυθρόλευκη» άμυνα.

Εναν παίκτη, που ήθελαν πολλές ομάδες της Ευρώπης, αλλά ο ίδιος προτίμησε να ντυθεί στα ερυθρόλευκα και να αγωνιστεί με τον δαφνοστεφανομένο έφηβο στο στήθος. Οπως είχατε διαβάσει στο «10.gr», ο Παπασταθόπουλος πριν συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, απέρριψε προτάσεις μεταξύ άλλων από Λάτσιο, Μπέτις, Τζένοα και Φενερμπαχτσέ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο διεθνής άσος επιστρέφει στα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ μετά από 12,5 χρόνια σπουδαίας καριέρας στο εξωτερικό. Ο Παπασταθόπουλος το καλοκαίρι του 2008 αποκτήθηκε από την Τζένοα και ύστερα από δύο χρόνια στη Γένοβα, μετακόμισε στο Μιλάνο, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους «ροσονέρι».

Επόμενος σταθμός ήταν η Γερμανία και συγκεκριμένα η Βρέμη. Οι εμφανίσεις του με τη Βέρντερ, «ανάγκασαν» την Μπορούσια Ντόρτμουντ να βγάλει από τα ταμεία της περίπου 10 εκ. ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματά του. Ένα Κύπελλο και δύο Σούπερ Καπ ήταν οι τρεις τίτλοι που κατέκτησε στα πέντε χρόνια που αγωνίστηκε με τη φανέλα της BVB. Τον Ιούλιο του 2018 έγινε κάτοικος Λονδίνου και την πρώτη του χρονιά έφτασε με την Άρσεναλ μέχρι τον τελικό του Europa League, ενώ την περσινή σεζόν κατέκτησε με τους «κανονιέρηδες» το Κύπελλο Αγγλίας.

Ο Καλαματιανός αμυντικός αγωνίστηκε σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας μας πριν πραγματοποιήσει το ντεμπούτο με την Ανδρών το Φεβρουάριο του 2008. Ο Παπασταθόπουλος έχει φτάσει τις 90 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ενώ αποτέλεσε μέλος της αποστολής για το Euro2012 και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014. ​

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ:

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024