Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης : Δεν… κρατιέται ο Μήτρογλου

Άρης : Δεν… κρατιέται ο Μήτρογλου

Ο Έλληνας επιθετικός θέλει να αρχίσει άμεσα προπονήσεις ενώ θα βρεθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης για να παρακολουθήσει το αυριανό παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΛ.

Ο Κώστας Μήτρογλου δείχνει με το …καλημέρα το ποσό ζεστά έχει πάρει την μεταγραφή του στον Άρη.

Παρά την κούραση από το ταξίδι ο Έλληνας επιθετικός ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Γεγονός που αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη για τους ανθρώπους της ΠΑΕ που τον υποδέχτηκαν. Ο Έλληνας επιθετικός δέχτηκε με ευχαρίστηση να φωτογραφηθεί και με έναν μικρό φίλο του Άρη.

Ο Μήτρογλου θα υποβληθεί σήμερα σε μέρος των ιατρικών εξετάσεων, ενώ αύριο θα περάσει τις υπόλοιπες, θα υπογράψει το συμβόλαιο του και θα ανακοινωθεί επίσημα.

Ο Έλληνας επιθετικός εξέφραζε συνεχώς στους ανθρώπους του Άρη την επιθυμία του να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις και να αρχίσει να αγωνίζεται.

Ο ποδοσφαιριστής θα βρεθεί αύριο στο Κλεάνθης Βικελίδης και θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση της νέας του ομάδας με την ΑΕΛ.

Την Τετάρτη ο Μήτρογλου θα πάει στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγένειου και θα προπονηθεί για πρώτη φορά με τους νέους του συμπαίκτες.

Θα έχει, πιθανότατα και τετ α τετ με τον προπονητή του Άρη, Άκη Μάντζιο, αναφορικά με την συνεργασία τους. Ο Έλληνας τεχνικός, εξάλλου, υπολογίζει ιδιαίτερα στη παρουσία του Μήτρογλου και θεωρεί οτι θα δώσει λύση στο πρόβλημα του γκολ που αντιμετωπίζει η ομάδα του.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024