Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η αποτίμηση της επανεκκίνησης των διερευνητικών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας – Δ. Καιρίδης στο MEGA

Η αποτίμηση της επανεκκίνησης των διερευνητικών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας – Δ. Καιρίδης στο MEGA

Σε μια πρώτη αποτίμηση της επανεκκίνησης των διερευνητικών επαφών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας αναφέρθηκε, μιλώντας στο MEGA, ο βουλευτής της ΝΔ και καθηγητής Διεθνών Σχέσεων, Δημήτρης Καιρίδης

Σε μια πρώτη αποτίμηση της επανεκκίνησης των διερευνητικών επαφών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας αναφέρθηκε, μιλώντας στο MEGA, ο βουλευτής της ΝΔ και καθηγητής Διεθνών Σχέσεων, Δημήτρης Καιρίδης.

«Νομίζω ότι η πρώτη αποτίμηση είναι θετική, υπήρξε ένα σχετικά καλό κλίμα. Συμφωνήθηκε να συνεχιστούν οι διερευνητικές στην Αθήνα. Μάλλον θετική ήταν και η συμμετοχή του Καλίν στις συνομιλίες. Σε λίγο προσγειώνεται η ελληνική αποστολή» είπε ο κ. Καιρίδης.

«Στους 60 γύρους είχαμε και κάποιες συναντήσεις που κράτησαν πιο πολλές ώρες. Αλλά είναι ένα πρώτο ζέσταμα. Είναι θετικό το κλίμα, δεν υπήρξε κάτι ύποπτο ή περίεργο που να το τορπιλίσει και οι δύο πλευρές συμφώνησαν στη συνέχιση των συνομιλιών στην Αθήνα» συνέχισε ο ίδιος.

«Οι κυρώσεις για την Τουρκία είναι μόνιμα στο τραπέζι. Θα υπάρχουν πολλά ευρωπαϊκά συμβούλια και μετά το Μάρτιο. Αν προκαλέσει η Τουρκία το ζήτημα θα επανέλθει. Επίσης έχει “παγώσει“ η σχέση ΕΕ – Τουρκίας και η πίεση στην Τουρκία είναι μόνιμη, δε θα τελειώσει τις επόμενες εβδομάδες» τόνισε ο κ. Καιρίδης.

«Ταυτόχρονα, έχει ενδιαφέρον και το ότι ο Νίκος Δένδιας είναι στις Βρυξέλλες, και η Γαλλίδα υπουργός Άμυνας βρέθηκε στο Μαξίμου. Έχουμε σε πολλά μέτωπα μια κινητοποίηση. Να αποδραματοποιήσουμε τις διερευνητικές και να αφήσουμε ένα κλίμα ηρεμίας μπας και υπάρχει περίπτωση να προχωρήσουμε λίγο» κατέληξε ο κ. Καιρίδης.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024