
Δεκάδες κρούσματα κοροναϊού σε γηροκομείο στο Μαρούσι – Είχαν κάνει το εμβόλιο
Μέχρι στιγμής έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία Ευαγγελισμός και Σωτηρία 14 ηλικιωμένοι, ενώ κάποιοι άλλοι θα μεταφερθούν εντός της ημέρας στο νοσοκομείο Σισμανόγλειο.
Συναγερμός έχει σημάνει σε οίκο ευγηρίας στο Μαρούσι καθώς περισσότερα από 40 άτομα, τρόφιμοι και εργαζόμενοι, έχουν βρεθεί θετικοί στον κοροναϊό.
Σύμφωνα με πληροφορίες θετικοί έχουν βρεθεί 37 ηλικιωμένοι και 10 εργαζόμενοι, ενώ τα τεστ και η ιχνηλάτηση των κρουσμάτων συνεχίζεται.
Μέχρι στιγμής έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία Ευαγγελισμός και Σωτηρία 14 ηλικιωμένοι, ενώ κάποιοι άλλοι θα μεταφερθούν εντός της ημέρας στο νοσοκομείο Σισμανόγλειο.
Να σημειωθεί ότι οι ηλικιωμένοι είχαν λάβει το εμβόλιο κατά του κοροναϊού πριν από 10 ημέρες και προφανώς δεν είχαν προλάβει να αναπτύξουν ανοσία.
Το Γηροκομείο, σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΕΟΔΥ, φιλοξενεί περισσότερους από 80 τρόφιμους μεγάλης ηλικίας.
Η ίδια πηγή αναφέρει ότι όλοι οι εργαζόμενοι είχαν αρνητικό τεστ, οι επισκέψεις απαγορεύονταν και τηρούνταν όλα τα μέτρα, καθώς το προσωπικό είχε ειδικές στολές και φορούσε μάσκες.
- Ουκρανία: Νέα μπαράζ ρωσικών επιθέσεων με drones και πυραύλους στο Κίεβο και σε άλλες περιοχές της χώρας
- Αλλαγή ώρας έναρξης στο Μεξικό – Αγγλία λόγω… κεραυνών!
- Η Porsche ενδέχεται να περικόψει 4.000 θέσεις εργασίας, πέρα από αυτές που είχαν ήδη ανακοινωθεί
- «Σκάνδαλο στο Μουντιάλ»: Η κόκκινη κάρτα του Μπαλογκάν ακυρώθηκε μετά από τηλεφώνημα του Τραμπ στον Ινφαντίνο
- Γαλλία: Διάρρηξη στο μουσείο Λαλίκ – Εκλεψαν κοσμήματα «μερικών εκατομμυρίων» ευρώ
- Τουρκία: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ – Στις 8 Ιουλίου η συνεδρίαση των ηγετών


