
Θεσσαλονίκη : Έριξαν μολότοφ σε πιτσαρία
Στο σημείο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και άρχισε αμέσως η έρευνα για τους δράστες, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστούν
Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα της Κυριακής, μετά από ρίψη βόμβας μολότοφ σε πιτσαρία.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας thestival.gr, το συμβάν έλαβε χώρα στις 02:30 όταν δύο μαυροφορεμένοι με καλυμμένα τα πρόσωπά τους κινήθηκαν προς το κατάστημα και ο ένας εξ αυτών πέταξε στο εσωτερικό της μία βόμβα μολότοφ.
Ο έτερος δράστης φώναξε στον ιδιοκτήτη και τους τέσσερις εργαζομένους που ήταν στην πιτσαρία: «Εδώ μέσα θα καείτε όλοι».
Εξαφανίστηκαν
Στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν σε μοτοσικλέτα και τράπηκαν σε φυγή.
Στο σημείο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και άρχισε αμέσως η έρευνα για τους δράστες, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστούν.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν στη διάθεσή τους τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος και, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τα κίνητρα των δραστών φαίνεται πως ήταν οπαδικές διαφορές.
- Πορτογαλία – Κροατία 2-1: Πρόκριση με ανατροπή και… αναβολή στο Last Dance του Ρονάλντο!
- Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν το δικαίωμα του Πακιστάν να αμύνεται έναντι «τρομοκρατικών επιθέσεων»
- Γκίλφοϊλ: Η συνεργασία Ελλάδας – ΗΠΑ είναι βαθιά ριζωμένη στην ιστορία
- Η παρουσία της Τουρκίας στην Κύπρο αποτελεί «κόκκινη γραμμή» λέει ο ΥΠΕΞ του ψευδοκράτους
- ΗΠΑ – Τουρκία: Πρωτοβουλία στο Κογκρέσο για να μπλοκαριστεί η πώληση κινητήρων για τα τουρκικά μαχητικά KAAN
- ΗΠΑ: Μέρος της σκηνής κατέρρευσε κατά την διάρκεια προβών για την γιορτή της 4ης Ιουλίου [βίντεο]




