
Ολυμπιακός: Αιμοδοσία στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7
Η αιμοδοσία θα γίνει το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στον χώρο του Μουσείου στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»
Αιμοδοσία στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7 διοργανώνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Οπως ανακοίνωσε την Πέμπτη (21/1) η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, η αιμοδοσία θα γίνει το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στον χώρο του Μουσείου στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Η ανακοίνωση
Ο Ολυμπιακός στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7, θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021 στον χώρο του Μουσείου στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Λόγω των περιοριστικών μέτρων και για την ασφάλεια των αιμοδοτών, η αιμοδοσία θα γίνεται με ραντεβού. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 210 4800985.
Η αιμοδοσία γίνεται σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Μεταξά, όπου υπάρχει Τράπεζα Αίματος.
Η θεσμοθέτηση της ετήσιας αιμοδοσίας στη μνήμη των Θυμάτων της Θύρας 7 αποτελεί μια ακόμη σημαντική κοινωνική συνεισφορά του Ολυμπιακού μας και είναι μεγάλη βοήθεια στους συνανθρώπους μας που το χρειάζονται.
Η Αιμοδοσία δίνει ζωή.
- Γιορτή σήμερα 6 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 06.05.2026]
- Άρσεναλ – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Ο Σάκα την έστειλε στον τελικό!
- Ψηφιακό ευρώ: Οι φιλοδοξίες της Λαγκάρντ προσκρούουν στην ηγεμονία του δολαρίου
- Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Ψυχραιμία και ωριμότητα – Περιμένουμε τον αντίπαλο στον ημιτελικό»
- Το μεγάλο πλεονέκτημα του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ



