Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σίλερ: «Επιθετική ομάδα ο Ολυμπιακός, κλειδί ο Σλούκας»

Σίλερ: «Επιθετική ομάδα ο Ολυμπιακός, κλειδί ο Σλούκας»

Ο προπονητής της Ζαλγκίρις μίλησε για την αυριανή (22/1) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό

Η Ζαλγκίρις φιλοξενεί αύριο (22/1) τον Ολυμπιακό, με τον Μάρτιν Σίλερ να μιλάει με πολύ καλά λόγια για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο προπονητής του λιθουανικού συλλόγου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Κώστα Σλούκα, υπογραμμίζοντας πως είναι κλειδί για τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, δήλωσε πως περιμένει ένα δύσκολο ματς, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα που προέκυψε με τους Μπλάζεβιτς και Γκριγκόνις.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα επιθετική που στατιστικά πηγαίνει συχνά στη γραμμή των βολών και κάνει αρκετά κοψίματα λόγω του μεγέθους που διαθέτουν οι παίκτες του. Κλειδί είναι ο Κώστας Σλούκας που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά έχει ένα ρόστερ με ποιότητα. Αρκετοί παίκτες μπορούν οποιοδήποτε βράδυ να σκοράρουν 15-20 πόντους.

Δύσκολος αγώνας μεταξύ ομάδων που έχουν το ίδιο ρεκόρ και που θέλουν τη νίκη όχι απλά για να προσθέσουν μία ακόμη στο ρεκόρ τους, αλλά για να αφήσουν και την άλλη ομάδα πίσω. Πραγματικά ένα μεγάλο ματς».

Για τον Μπλάζεβιτς, που βρέθηκε θετικός στον Covid-19 αλλά και για τον Γκριγκόνις, που έμεινε εκτός προπόνησης θες (20/1) για προληπτικούς λόγους, σημείωσε:

«Ο Μπλάζεβιτς βρέθηκε θετικός στον Covid-19. Είναι καλά και βρίσκεται σε απομόνωση. Οι υπόλοιποι είχαμε αρνητικά τεστ, αλλά περιμένουμε και τα αποτελέσματα των σημερινών εξετάσεων.

Για λόγους ασφαλείας δεν προπονήθηκε χθες ο Γκριγκόνις ο οποίος ήταν άρρωστος, αλλά το τεστ του βγήκε αρνητικό. Πρέπει να είμαστε υπερβολικά αυστηροί σε θέματα υγείας και να μη ρισκάρουμε. Σήμερα προπονήθηκαν όλοι κανονικά».

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024