Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ: Κυνήγι εκλογικών θηραμάτων και ψάρεμα σε θολά νερά από Τσίπρα

ΝΔ: Κυνήγι εκλογικών θηραμάτων και ψάρεμα σε θολά νερά από Τσίπρα

Για «κυνήγι εκλογικών θηραμάτων και ψάρεμα σε θολά νερά» κατηγορεί τον κ. Τσίπρα σε σχόλιο της η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τη συνάντηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με το ΔΣ της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας και τους προέδρους των κυνηγετικών ομοσπονδιών

Για «κυνήγι εκλογικών θηραμάτων και ψάρεμα σε θολά νερά» κατηγορεί τον κ. Τσίπρα σε σχόλιο της η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τη συνάντηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με το ΔΣ της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας και τους προέδρους των κυνηγετικών ομοσπονδιών.

Δεν υπάρχει αίτημα που δεν το υιοθετεί

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η αναζήτηση πεδίων αντιπολίτευσης, φαίνεται πως δίνει στον κ. Τσίπρα την ευκαιρία επαφής με άγνωστες σε αυτόν μέχρι τώρα, κοινωνικές ομάδες. Σήμερα λοιπόν με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, πληροφορηθήκαμε ότι είχε συνάντηση με το ΔΣ της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας και τους προέδρους των κυνηγετικών ομοσπονδιών, στους οποίους φυσικά, όπως και σε όλους με τους οποίους συναντάται, είπε ότι βρίσκεται στο πλευρό τους. Απολύτως αναμενόμενο.

»Δεν υπάρχει αίτημα που δεν το υιοθετεί. Από τη μια τάσσεται υπέρ του ανοίγματος του κυνηγιού και του ψαρέματος, αγνοώντας τις εισηγήσεις των ειδικών κι από την άλλη κατηγορεί την κυβέρνηση ότι δεν λαμβάνει επαρκή μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

»Με τους οικολόγους φοράει δήθεν πράσινο κοστούμι, (ξεθωριασμένο λόγω της θέσης του ΣΥΡΙΖΑ κατά της απολιγνιτοποίησης) με τους κυνηγούς κρατάει στο χέρι καραμπίνα. Αυτό δεν λέγεται σοβαρή αντιπολίτευση αλλά κυνήγι εκλογικών θηραμάτων και ψάρεμα σε θολά νερά».

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024