Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός : Εντείνει τις προσπάθειές του για την απόκτηση αμυντικού χαφ ο Ντρεοσί

Παναθηναϊκός : Εντείνει τις προσπάθειές του για την απόκτηση αμυντικού χαφ ο Ντρεοσί

Ο Πιέρ Ντρεοσί εντείνει τις προσπάθειές του για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή ενός ανασταλτικού μέσου στον Παναθηναϊκό, με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν σιγά-σιγά

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός αμυντικού μέσου στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει ολοκληρώσει την απόκτησή του.

Η λίστα του Πιερ Ντρεοσί είναι συγκεκριμένη, με το γάλλο γενικό διευθυντή του Τριφυλλιού να θέλει να τελειώσει το θέμα αμέσως, με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν όσο περνάει ο καιρός.

Ο Ντρεοσί λοιπόν έχει επαφές με τον ποδοσφαιριστή που έχουν ξεχωρίσει τόσο αυτός όσο και ο Λάζλο Μπόλονι, χωρίς να έχει κυκλοφορήσει το όνομά του, και όλα δείχνουν ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξει συμφωνία, με το μεταγραφικό στόχο μάλιστα του Ντρεοσί να είναι έτοιμος να προσφέρει αμέσως.

Την ίδια στιγμή ο Ντρεοσί έχει προχωρήσει την περίπτωση του Ιμπουλά, ο οποίος όμως φέρεται να είναι η δεύτερη επιλογή για τη θέση.

Ο γενικός διευθυντής του Τριφυλλιού τα έχει βρει προφορικά με τον παίκτη, όμως θα προχωρήσει στην απόκτησή του εφόσον δεν ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον πρώτο στόχο των Πρασίνων.

Αξίζει να σημειωθεί πως το γεγονός ότι ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα υποβληθεί σε επέμβαση έχει αναγκάσει τον Ντρεοσί να «τρέξει» την υπόθεση του αμυντικού χαφ, και σκοπός είναι να ενσωματωθεί αμέσως στο ρόστερ του Τριφυλλιού και να τεθεί στη διάθεση του Μπόλονι.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024