Τη νίκη που θα την έφερνε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας έψαχνε η Αταλάντα κόντρα στην Ουντινέζε αλλά το τελικό 1-1 την άφησε στην πέμπτη θέση μαζί με τη Γιουβέντους. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι αποσπάστηκαν με +4 από την επικίνδυνη ζώνη και πήραν μια «ανάσα».

Πριν καλά καλά ζεσταθούν οι παίκτες των δύο ομάδων η Ουντινέζε άνοιξε το σκορ. Συγκεκριμένα μόλις στα 24 δευτερόλεπτα ο Περέιρα με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Γκολίνι κι έκανε το 1-0, πετυχαίνοντας το δεύτερο γρηγορότερο γκολ στην ιστορία της ομάδας μετά από εκείνο του Ντι Νατάλε στα 22 δευτερόλεπτα το 2014.

Η απάντηση της Νάπολι ήρθε στο 44′ με τον Μουριέλ να περνάει όποιον βρήκε μπροστά του και να τελειώνει τη φάση μέσα από την περιοχή για το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος οι φάσεις ήταν λιγοστές και το σκορ δεν άλλαξε αν και η Ουντινέζε σκόραρε στο 86′ με τον Ζέγκελαρ αλλά το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ.

Ουντινέζε: Μούσο, Ζεέχελααρ, Σαμίρ, Μπονιφάτσι, Μπεκιάο, Λάρσεν (89′ Μολίνα), Αρσλάν (89′ Ντε Μαϊό), Μαντραγκόρα (57’ Γουάλας, 72’ Ντεουλοφέου), Ντε Πολ, Λαζάνια, Περέιρα

Αταλάντα: Γκολίνι, Τολόι, Παλομίνο, Χάτεμπουρ (59’ Γκόζενς), Μέλε, Ρομέρο, Ντε Ρόουν, Μαλινόβσκι (81’ Φρόιλερ), Μίραντσουκ (58’ Ίλιτσιτς), Πεσίνα, Μουριέλ (58’ Σαπάτα)