Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης : Επέστρεψε ο Μπερτόλιο, νοκ άουτ ο Μπεναλουάν

Άρης : Επέστρεψε ο Μπερτόλιο, νοκ άουτ ο Μπεναλουάν

Στην αποστολή του Άρη για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο βρίσκεται ο Μπερτόλιο, ενώ εκτός αποστολής τέθηκε ο Μπεναλουάν λόγω ενοχλήσεων.

Με τον Φακούντο Μπερτόλιο θα παραταχθεί κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (20/01, 15:00) για τον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου ο Άρης, καθώς ο Αργεντινός κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που είχε, με τον Άκη Μάντζιο να τον έχει κανονικά στη διάθεση του.

Αντιθέτως, εκτός τέθηκε για τον αγώνα με τους Αρκάδες ο Γιοχάν Μπεναλουάν λόγω ενοχλήσεων στην ποδονκημική, ενώ δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του (συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες) στο εκτός έδρας παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με τον Απόλλωνα Σμύρνης..

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής (6η φάση) του Κυπέλλου Ελλάδας της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (20/01) στο Κλεάνθης Βικελίδης (15:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Bruno Gama, Sakic, Bertoglio, Rose, Mancini, Matilla, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Jeggo, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Σεγκιέργκης.

Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Yohan Benalouane (ενοχλήσεις στην ποδοκνημική), ο οποίος, μάλιστα, λόγω του τραυματισμού του, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του (συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες) στο εκτός έδρας παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Sports in

Πιτίνο: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν ο έκτος παίκτης»

Ο Ρικ Πιτίνο αποθέωσε τον Παναθηναϊκό για τη νίκη του απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024