Άλλοι από ανασφάλεια, άλλοι γιατί προτιμούν να διατηρούν τον απόλυτο έλεγχο σε μια σχέση, για διαφορετικούς λόγους και από διαφορετικές «πηγές»  υπάρχουν οι περιπτώσεις ανθρώπων που στις σχέσεις τους δεν θα αποκαλύψουν το 100% του χαρακτήρα τους.

Θα προτιμήσουν να κρατήσουν «κρυμμένα» κάποια από τα χαρτιά τους και θα τα χρησιμοποιήσουν μόνο όταν χρειαστεί.

Διάβασε πιο κάτω ποια είναι τα ζώδια, που ακόμα και μέσα στη σχέση ή το γάμο, μπορούν άνετα να κρύβουν αρκετές πτυχές του χαρακτήρα τους:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος βρίσκει ότι είναι υπερβολικά δύσκολο να δείξει τον πραγματικό του εαυτό κάτω από όλες σχεδόν τις συνθήκες, όπως είναι πιθανό να περιμένεις σε μια ερωτική σχέση.

Με τον Δίδυμο ως εραστή και σύντροφο, ποτέ δεν θα ξέρεις στα αλήθεια ποιον ακριβώς έχεις ερωτευτεί.

Ίσως να σου δώσει κάποιο σημάδι που και που, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει τόσα πολλά να κρύψει που δεν θεωρεί απαραίτητο να αποκαλύψει περισσότερα απ’ όσα είναι πραγματικά πρόθυμος.

Είναι ένα εγκεφαλικό, μυστήριο ζώδιο. Επιθυμεί την αγάπη και τη συντροφικότητα, όμως δεν είναι πραγματικά πρόθυμο να την προσφέρει. Τουλάχιστον, όχι μέσα από την καρδιά του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας Παρθένος πιστεύει ότι δεν χρειάζεται να ξέρεις πολλά για τον άτομό του. Ακόμα και αν σου δώσει κάποια, ελάχιστη, πληροφορία, τελικά θα παραμείνει ένα μυστήριο για σένα.

Είναι το ζώδιο της αυτοπροστασίας. Θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να εξασφαλίσει τη θέση του μέσα στη σχέση, αλλά ποτέ δεν θα γνωρίζεις με τι ακριβώς έχεις να κάνεις.

Θα μοιραστεί τον αληθινό του εαυτό μόνο με ανθρώπους που πιστεύει ότι είναι «οι καλύτεροι».

Και, παραδόξως, οι αισθηματικές σχέσεις τους δεν κατατάσσονται ποτέ στις «καλύτερες».

ΖΥΓΟΣ

Δεν υπάρχει τρόπος να μάθεις καλά έναν Ζυγό. Είναι μοναχικός, απροσδιόριστος, φευγαλέος και μοιάζει με μικρό παιδάκι.

Αυτό που πιστεύεις για τον αγαπημένο σου Ζυγό είναι μόνο η φαντασίωση που έχει δημιουργήσει ειδικά για σένα. Δεν σου έχει δείξει ποτέ τον αληθινό του εαυτό, γιατί αν το έκανε θα έπρεπε να αρχίσεις να τρέχεις…

Είναι το άτομο που θα σου δείξει αυτό που θέλεις να δεις, γιατί πιστεύει πως αν σου έδειχνε ποιος είναι στ’ αλήθεια, δεν θα σου άρεσε.

Και αυτό θα τον ταρακουνούσε πολύ, αφού είναι αδύνατον να το διαχειριστεί.

Θέλει ομαλή και ήρεμη πορεία όλη την ώρα. Όχι παράπονα, όχι καυγάδες. Προκειμένου να διατηρηθεί αυτό το είδος σταθερότητας, ο Ζυγός μπορεί να σου παρουσιάζει μια ψεύτικη εικόνα του εαυτού του για πολλά χρόνια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρόκειται για ένα ζώδιο που είναι σούπερ «ιδιωτικό» και αισθάνεται ότι δεν είναι απαραίτητο να δείξει τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη σε κάποιον, αφού η εμπιστοσύνη είναι κάτι που θα έρθει με τον καιρό, όταν οι χαρακτήρες των ατόμων θα αποκαλυφθούν αναπόφευκτα.

Άλλωστε, αν ο Υδροχόος δείξει τον αληθινό του εαυτό, ίσως μάθεις πόσο ανυπόφορος ή δογματικός μπορεί να γίνει, ένα πρόσωπο δηλαδή που μάλλον θα ήθελες να αποφύγεις.

Αν λοιπόν, θέλει φίλους ή εραστές στη ζωή του το καλύτερο είναι να κρύψει το πραγματικό του πρόσωπο και να δώσει στους ανθρώπους «αυτό που θέλουν να πάρουν» από εκείνον.

Του αρέσει να έχει φίλους και δεν έχει καμία πρόθεση να δεσμευτεί σε κάτι περισσότερο από μια επιφανειακή εμπειρία.

Ο Υδροχόος δεν ξέρει καν ο ίδιος ποιος είναι και συνήθως, αναλώνεται στην προσπάθεια να ανακαλύψει τον εαυτό του!

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες στην πραγματικότητα δεν θέλουν να φτάσεις ως τα τρίσβαθα της ύπαρξής τους, θέλουν όμως αγάπη και σχέση. Αν έχεις σύντροφο έναν Ιχθύ, θα πιάσεις τον εαυτό σου να λατρεύει κάθε του κίνηση.

Είναι η προσωποποίηση της καλοσύνης, αλλά αυτό είναι απλώς μια βιτρίνα για το νευρωτικό χάος που κρύβει μέσα του.

Είναι πολύ ευαίσθητοι για να εκτεθούν συναισθηματικά, και όταν το κάνουν, πάντα το μετανιώνουν.

Αν ήξερες τι μπορεί να τους πληγώσει, θα το χρησιμοποιούσες εναντίον τους. Οπότε, αποφεύγουν την πραγματικότητα με το να είναι καλούληδες, ευγενικοί και να νοιάζονται υπερβολικά για σένα. Αν εστιάσεις στους ίδιους, ποτέ δεν θα δεις τον πραγματικό άνθρωπο, μόνο τον καλόκαρδο απατεώνα που θέλουν να δεις.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr