Εκδήλωση διοργανώνει η εταιρεία ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. σε συνεργασία με την γαλλική εταιρεία IDENA που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21-01-2021 με θέματα: «Εισαγωγή στα μεταβολικά νοσήματα των μικρών μηρυκαστικών» και «Διατροφή κατά την περιγεννητική περίοδο».

Ομιλητής: κος Νεκτάριος Γιαδίνης, Καθηγητής, Τμήμα Κτηνιατρικής, Α.Π.Θ. «ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ»

Ομιλητής: κος Massoud Aoun, Directeur IDENA (Γαλλία) – Με ταυτόχρονη μετάφραση από τον κο Ακρίτα Καλούση, Τεχνικό Διευθυντή (ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε.)

Τη Συζήτηση θα συντονίσει ο κος Τάσος Κυριακίδης, Γενικός Διευθυντής (ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε.) Η βιομηχανία ζωοτροφών

ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο τη Πέμπτη 21 Ιανουαρίου και ώρα 19:00 μέσω (Zoom Link) https://zoom.us/j/92502761265?pwd=TytMN3c5M3pzdXpjNjE0a0dyRXpIZz09 και τα θέματα που θα συζητηθούν είναι

1. «Εισαγωγή στα μεταβολικά νοσήματα των μικρών μηρυκαστικών» και

2. «Διατροφή κατά την περιγεννητική περίοδο»

Το διαδικτυακό σεμινάριο έχει ως σκοπό την επιμόρφωση και την ενημέρωση, των κτηνιάτρων και των ζωοτεχνών.

Το όφελος των ακροατών από το διαδικτυακό σεμινάριο θα είναι η εκπαίδευσή τους σε νεότερα δεδομένα της διατροφής και των μεταβολικών νοσημάτων των μικρών μηρυκαστικών, τόσο κατά την περιγεννητική περίοδο, όσο και για τα υπόλοιπα παραγωγικά στάδια. Απαντήσεις σε αυτές αλλά και σε άλλες (δικές σας) ερωτήσεις θα δώσουν οι ομιλητές κος Νεκτάριος Γιαδίνης, Καθηγητής, Τμήμα Κτηνιατρικής, Α.Π.Θ. και ο κος Massoud Aoun, Directeur IDENA (Γαλλία).

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr