Αίσιο τέλος για ένα ζευγάρι είχε η περιπέτεια τους στην Περιοχή “Άγιος” του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων.
Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου ήθελαν να επισκεφθούν σημείο στην περιοχή για να δουν το χιόνι. Τα καιρικά φαινόμενα ήταν αρκετά έντονα με αποτέλεσμα να χάσουν τον προσανατολισμό τους.
Σύμφωνα με το Evia Thema, μέχρι λίγο μετά τις 9.30 αναζητούνταν μέσω του σήματος GPS από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδος όπου και εντοπίστηκαν ασφαλείς ενώ επέστρεψαν στο σπίτι τους.
Για τη διάσωση του ζευγαριού επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα και 1 ερπυστριοφόρο όχημα. Συνδρομή παρείχαν εθελοντές πυροσβέστες.
Ολοκληρώθηκε η μεταφορά 2 ατόμων από την περιοχή Δαφνώντας του Δ.Δ. Νεροτριβιάς του Δ. Διρφύων – Μεσσαπίων Ευβοίας σε ασφαλές σημείο, λόγω ακινητοποίησης του οχήματός τους. Επιχείρησαν 8 #πυροσβέστες με 3 οχήματα και 1 ερπυστριοφόρο όχημα. Συνδρομή παρείχαν εθελοντές πυροσβέστες. pic.twitter.com/QgNnbAmjSp
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.