Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μπεκατώρου κατονόμασε τον παράγοντα που την κακοποίησε σεξουαλικά

Η Μπεκατώρου κατονόμασε τον παράγοντα που την κακοποίησε σεξουαλικά

Σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας, με την Σοφία Μπεκατώρου να κατονομάζει τον υπεύθυνο για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη.

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν πλέον οι εξελίξεις και οι αποκαλύψεις στην σοκαριστική υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες μετά τις καταγγελίες της πρώην Ολυμπιονίκη, με την Σοφία Μπεκατώρου να κατονομάζει τον υπεύθυνο για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, η πρώην Ολυμπιονίκης «έδειξε» το ποιος ευθύνεται για τη σεξουαλική παρενόχληση στα 21 της χρόνια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για πολύ ισχυρό παράγοντα του συγκεκριμένου αθλήματος με ιδιαίτερα υψηλές θέσεις και δύναμη. Δεν έχει μάλιστα αποχωρήσει, αλλά το αντίθετο φέρεται να είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας εδώ και 30 χρόνια.

Ισως και για το λόγο αυτό να δικαιολογείται η απαράδεκτη ανακοίνωση της ΕΙΟ που σχεδόν… ζητούσε τα ρέστα από την Μπεκατώρου.

Είναι μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, με την Σοφία Μπεκατώρου να ανοίγει την καρδιά της και να καταγγέλλει την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη.

Την ίδια στιγμή η Σοφία Μπεκατώρου απάντησε στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας που χαρακτήρισε την καταγγελία της ως «δυσάρεστο περιστατικό» και την προέτρεψε να κατονομάσει το πρόσωπο.

Η Ολυμπιονίκης μίλησε στην εκπομπή Open Sports και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Απλά ήθελα να πω ότι η Ομοσπονδία με τον τρόπο που απάντησε, όλοι μπορούμε να καταλάβουμε τους λόγους για τους οποίους δε μίλησα. Θεωρώ απαράδεκτο ένας φορέας να απαντάει κατά αυτό τον τρόπο μετά από τόσο σοβαρή καταγγελία. Το άλλο που θα σας απαντήσω είναι για την αγάπη του κόσμου. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ γιατί τα μηνύματα που λαμβάνω είναι πάρα πολύ υποστηρικτικά και ενθαρρυντικά. Εύχομαι και ζητάω από όποια κοπέλα από τον χώρο μας έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο, να βγει να το δηλώσει και εγώ θα τη στηρίξω με κάθε τρόπο».

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024