Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τεράστια τριαντάφυλλα, πεταλούδες και ψυχεδελικά designs…

Τεράστια τριαντάφυλλα, πεταλούδες και ψυχεδελικά designs…

Καφτάνια με όγκο σε εκτυφλωτικό πορτοκαλί, όπως αυτά του Oscar de la Renta, παντελόνια φαρδιά σε λευκό και τουνίκ, συνδυασμένες με πολύ ψηλά λευκά παπούτσια με μπαρέτα και χοντρά τακούνια by Chanel

Επιρροές από τα seventies σε εκτυφλωτικά χρώματα και σχέδια ψυχεδελικά. Τα κορίτσια την ερχόμενη Άνοιξη και το Καλοκαίρι θα είναι ντυμένα στο ύφος και στυλ που συνήθιζαν να επιλέγουν η Μπριτ Έκλαντ, η Τζην Σίμμονς, η Μπάρμπαρα Μπαχ, η Τζοάννα Λάμλεϋ (η ξανθιά πρωταγωνίστρια των πρώτων τηλεοπτικών «Εκδικητών») ακόμα και η υπέρκομψη ντίβα του πενήντα που άφησε εποχή με τις elegant by Givenchy επιλογές της.

Μιλάμε για την Ώντρεϋ Χέμπορν η οποία «εγκατέλειψε» για λίγο το little black dress, τις λευκές πέρλες, καμέλιες, τα Mary Jane για να φορέσει super mini φορέματα με τις ζώνες χαμηλά στους γοφούς, βινύλ λευκές μπότες, παντελόνι-καμπάνα σε εκρηκτικά σχέδια, χοντρά πέδιλα και τεράστια γυαλιά.  Τα ογκώδη faux bijoux θα παίξουν επίσης μεγάλο ρόλο στην ανοιξιάτικη-καλοκαιρινή μόδα. Στυλ με τόσα πολλά σχέδια, χρώματα και αξεσουάρ που θα μοιάζει με γιορτή. Ίσως μετά τόσους μήνες εγκλεισμού και ταλαιπωρίας λόγω της Covid-19 να χρειαζόμαστε γύρω μας ένα κόσμο περισσότερο φωτεινό και αισιόδοξο.

Καφτάνια με όγκο σε εκτυφλωτικό πορτοκαλί, όπως αυτά του Oscar de la Renta, παντελόνια φαρδιά σε λευκό και τουνίκ, συνδυασμένες με πολύ ψηλά λευκά παπούτσια με μπαρέτα και χοντρά τακούνια by Chanel. Το καινούργιο στυλ έχει στοιχεία σίγουρα ρετρό και ροκ, οι fashion editors όμως το χαρακτηρίζουν ως παντοτινά glamorous. Για εκείνες που πραγματικά θέλουν να ξεχωρίζουν.

Μεταλλικά και επιρροές από το 1821…

Τα μεταλλικά φορέματα του Paco Rabanne είναι και τους καλοκαιρινούς μήνες εδώ. Χρυσά, ασημένια, sexy, σηματοδοτούν τη μεγάλη επιστροφή του brand. Πλισέ μεταλλικά από την Stella Mc Cartney. Ο νέος art director της φίρμας Zeus & Dione, Marios Schawb, εμπνέεται αυτή τη σεζόν από το 1821, (όπως αποκάλυψε σε αποκλειστική συνέντευξή του στο “BHMAGAZINO”).

Φορέματα με ντεκολτέ-χαμόγελο, βολάν από μουσελίνα, λευκά πουκάμισα του Saint Laurent και επίσης άσπρα, πανύψηλα παπούτσια από τον ίδιο Γαλλικό οίκο που στο μπροστινό τους μέρος, έχουν μαύρα λουλούδια. Τα λουλούδια λοιπόν είναι must για την fashion σεζόν που έρχεται. Λουλούδια παντού. Στα ρούχα, τα κοσμήματα (έχουν δημιουργηθεί εντυπωσιακά τσόκερ για το λαιμό με τεράστια τριαντάφυλλα από ύφασμα ή μπριγιάν για εκείνους που αντέχει το πορτοφόλι τους).

Απόλυτο λευκό…

Το λευκό ήταν πάντα ένα χρώμα το οποίο πρωταγωνιστούσε τα καλοκαίρια, θυμίζοντας αυτό των Αιγαιοπελαγίτικων Ελληνικών νησιών. Αυτό εδώ το καλοκαίρι όμως είναι απαραίτητο στοιχείο της γκαρνταρόμπας μας. Η Victoria Beckham δημιούργησε ωραιότατα, tres chic λευκά σακάκια όπως και φόρμες, ακολουθώντας τα βήματα του Ralph Lauren. To leopard μοιάζει σαν να «δραπέτευσε» από τους γκρίζους, μουντούς μήνες του χειμώνα και συνεχίζει θεαματική πορεία μέσα στο καλοκαίρι. Ο διάσημος Αμερικανός σχεδιαστής Tom Ford το λατρεύει.

Λουλούδια και πεταλούδες. Πάνω σε ροζ, μωβ, γαλάζια φορέματα. Οι πεταλούδες-δαχτυλίδια είναι τεράστιες και φέρουν την υπογραφή της Dior Joaillerie. Ο οίκος Van Cleef & Arpels δημιουργεί καρφίτσες με πεταλούδες και λουλούδια από όνυχα και διαμάντια. Οι περισσότερο εκκεντρικές συνοδεύουν τα αέρινα Ανοιξιάτικα και Καλοκαιρινά φορέματα με μπότες Gucci σε ροζ χρώματα, κεντημένες με μικρά κρύσταλλα. Όλα μοιάζουν με ένα αχανή κήπο γεμάτο χρώματα, λάμψεις και αισιοδοξία. Κυρίως αισιοδοξία! Γιατί… έτσι πρέπει!

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024