
Ιταλικό δημοσίευμα : Η ΑΕΚ πιέζει τον Παπασταθόπουλο
Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και την ΑΕΚ
Η ΑΕΚ βρίσκεται στην αγορά για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής, με την απόκτηση δεξιού μπακ να αποτελεί το Α και το Ω για τους ανθρώπους του Δικεφάλου.
Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ φρόντισε τις προηγούμενες μέρες να ξεδιαλύνει το τοπίο αναφορικά με την υπόθεση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, αλλά τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό συνεχίζονται.
Νέο δημοσίευμα στην Ιταλία, αυτήν τη φορά από την ιστοσελίδα primocanale.it, αναφέρει πως τέσσερις ομάδες ασκούν στενό… μαρκάρισμα στον αμυντικό της Άρσεναλ για να τον κάνουν δικό τους, συμπεριλαμβάνοντας και την ΑΕΚ.
«Σεβίλλη, Μπέτις, Φενέρμπαχτσε και ΑΕΚ πιέζουν τον Παπασταθόπουλο για να υπογράψει» σημειώνεται στο ιταλικό ρεπορτάζ.
Να θυμίσουμε πως ο Sokratis φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα την περίοδο 2005-2008 και με τις εμφανίσεις του πήρε το… εισιτήριο για την Τζένοα και τα γήπεδα της Ιταλίας.
Πλέον βρίσκεται και με τα δύο πόδια εκτός Λονδίνου και Άρσεναλ.
- Κίνα: Έρχονται στην Ευρώπη τα ηλεκτρικά σκούτερ
- «Βόμβα» στο Λονδίνο: Νέος προπονητής της Τσέλσι ο Τσάμπι Αλόνσο (pic)
- Δήμαρχος Ιλίου: «Έργο που θωρακίζει το Ίλιον και συνολικά τη Δυτική Αττική»
- Επιβεβαίωσε τις επαφές με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μουρίνιο
- Τέμπη: Κλειστές έως τις 22 Μαΐου οι σήραγγες λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης
- Τι είδους ειρήνη εξυπηρετεί τη Ρωσία στη Μέση Ανατολή;


