Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ατρόμητος – Λαμία 2-1

Ατρόμητος – Λαμία 2-1

Η ομάδα του Περιστερίου βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 9ο λεπτό, αλλά στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή της και με γκολ των Χριστοδουλόπουλου (38’) και Σάλομον (85’) πήρε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την είσοδο στα πλέι οφ

Η ομάδα του Περιστερίου βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 9’, αλλά στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή της και με γκολ των Χριστοδουλόπουλου (38’) και Σάλομον (85’) πήρε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την είσοδο στα πλέι οφ.

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι επικράτησε με ανατροπή 2-1 της Λαμίας στο Περιστέρι για τον εξ αναβολής αγώνα της 13ης αγωνιστικής της Superleague και έπιασε στην 6η θέση τον Αστέρα Τρίπολης, με τις δύο ομάδες να έχουν από 21 πόντους. Οι φιλοξενούμενοι, που βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας με 5 πόντους σε 14 αγώνες, προηγήθηκαν στο 9’ με τον Καραμάνο, αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 38’ ισοφάρισαν με τον Χριστοδουλόπουλο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, έκλεισε τη Λαμία στα καρέ της, πίεσε και στο 85’ δικαιώθηκε για την επιμονή του, με τον Σάλομον να πετυχαίνει το γκολ της νίκης.

Αιφνιδίασε τον Ατρόμητο η Λαμία

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και στο 6’ απείλησαν για πρώτη φορά, όμως, η κεφαλιά του Μπεχαράνο έφυγε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα οι Φθιώτες άνοιξαν το σκορ με τον Καραμάνο. Ο Τιρόνε έκανε την κάθετη πάσα στον Ρόμανιτς, αυτός βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Ατρομήτου, έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον Καραμάνο και ο επιθετικός της Λαμίας με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Το γκολ αρχικά ακυρώθηκε για οφσάιντ, ωστόσο, μετά την εξέταση του βίντεο από το VAR μέτρησε κανονικά και η Λαμία άνοιξε το σκορ στο Περιστέρι. Στο 20’ μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 2-0, αλλά ο Σάλομον έδιωξε πάνω στη γραμμή. Ο Ντέλετιτς σούταρε, ο Μανδάς απέκρουσε, η μπάλα πήρε πορεία προς τα δίχτυα, αλλά ο Αυστριακός μέσος πρόλαβε πριν περάσει τη γραμμή και απομάκρυνε.

Απάντησε ο Λάζαρος

Στο 37’ ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ραμπέγιο από τον Προβυδάκη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος ευστόχησε και ισοφάρισε σε 1-1 το παιχνίδι. Σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

«Λύτρωσε» τον Ατρόμητο ο Σάλομον

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος πήρε τα ηνία του αγώνα, με την Λαμία να περιμένει στο δικό της μισό, με στόχο να χτυπήσει στην κόντρα. Στο 57’ κατάφερε μάλιστα να φανεί απειλητική, αλλά το σουτ του Ρόμανιτς από το ύψος της μεγάλης περιοχής έφυγε άουτ. Στο 70’ ο Νταμίρ Κάναντι έκανε τριπλή αλλαγή και μετέτρεψε το σύστημα σε 3-4-3, με τους γηπεδούχους να βελτιώνονται αισθητά στο τελευταίο 20άλεπτο.

Στο 81′ ο Μανούσος άγγιξε το γκολ μετά την σέντρα του Τομάσεβιτς, αλλά η κεφαλιά του έφυγε άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ατρόμητος κατάφερε να βρει το γκολ που έψαχνε. Ο Σάλομον πέρασε δύο παίκτες και με ωραίο μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Επασί για το 2-1. Σπουδαίο γκολ από τον Αυστριακό.

Οι φιλοξενούμενοι μετά το γκολ βγήκαν στην επίθεση για να ψάξουν την ισοφάριση και στο 90+2’ έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να κλέψουν τον βαθμό. Ο Μπα όμως δεν κατάφερε να σκοράρει, με την ομάδα των Νταμίρ Κάντι να παίρνει το τρίποντο της νίκης, που τη φέρνει στην εξάδα, ισόβαθμη με τον Αστέρα Τρίπολης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μανδάς, Γκαλβάο (40′ Γούτας), Στρούγγης, Κιβρακίδης, Τομάσεβιτς – Σάλομον, Γκάλο – Ενσικουλού (46′ Τριμμάτης), Ραμπέγιο (71′ Χαρίσης), Αγκάγιεβ (70′ Μουνίθ) – Χριστοδουλόπουλος (70′ Μανούσος).

ΛΑΜΙΑ: Επασί, Τζανετόπουλος (86′ Σκόνδρας), Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Προβυδάκης (68′ Προβυδάκης) – Μπεχαράνο, Τζανδάρης – Τιρόνε (78′ Βασιλακάκης), Ρόμανιτς (86′ Μπα), Ντέλετιτς – Καραμάνος (78′ Αραμπούλι).

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024