
Άρης : Σήμερα κρίνεται η συμμετοχή του Μπερτόλιο κόντρα στην ΑΕΚ
Η συμμετοχή του Αργεντινού μεσοεπιθετικού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης θα κριθεί στη σημερινή προπόνηση.
Κρίσιμη θα πρέπει να θεωρείται η μεσημεριανή προπόνηση στο Δασυγένειο, αναφορικά με τη συμμετοχή του Φακούντο Μπερτόλιο στο αυριανό εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ταλαιπωρείται από ένα αιμάτωμα στον δικέφαλο, μετά από ενα μαρκάρισμα που δέχτηκε στο παιχνίδι με τον Βόλο.
Ο ποδοσφαιριστής δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ και χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.
Ο Μπερτόλιο θα δοκιμάσει να πάρει μέρος στη σημερινή προπόνηση και αν τα καταφέρει χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις, τότε θα τεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.
Ο τεχνικός του Άρη, πάντως, δεν πρόκειται να διακινδυνέψει σε καμία περίπτωση τη συμμετοχή του ποδοσφαιριστή στον αυριανό αγώνα, αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος.
- Θεσσαλονίκη: Ο «Ζορό» στο πλευρό της Μαρίας Καρυστιανού
- Αιματηρή σύγκρουση φυλών αυτοχθόνων στην Κολομβία με τουλάχιστον τρεις νεκρούς και 44 τραυματίες [βίντεο]
- Οι ΗΠΑ στέλνουν 5.000 στρατιώτες στην Πολωνία – Οι αντιδράσεις του προέδρου και του υπουργού Άμυνας
- Ο Οζγκιούρ Οζέλ καλεί σε αντίσταση, δηλώνει ότι δεν θα φύγει – «Το έγκλημά μας είναι ότι κερδίζουμε»
- Νέα διαδήλωση στην πρωτεύουσα της Βολιβίας εναντίον του προέδρου Πας
- Η ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα παραμένει «καταστροφική» λένε γνωστές ΜΚΟ


