
Χαλκίδα: Επαγγελματίες της εστίσης διαμαρτυρήθηκαν με κορναρίσματα – «Πεθαίνουμε»
Με αυτό τον τρόπο έστειλαν μήνυμα στην κυβέρνηση ότι τα καταστήματα λιανικού εμπορίου θα «πεθάνουν», αν δεν αλλάξει σύντομα η κατάσταση και αν δεν ληφθούν επιπλέον μέτρα στήριξης.
Στη Χαλκίδα επαγγελματίες της πόλης διαμαρτυρήθηκαν με αυτοκινητοπομπή. Βρίσκονται σε απόγνωση για την κατάσταση που βιώνουν τον τελευταίο.
Στη Χαλκίδα έμποροι, επαγγελματίες εστίασης και άλλων κλάδων όπως της κομμωτικής, συναντήθηκαν έξω από το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας και όλοι μαζί ξεκίνησαν με τα αυτοκίνητά τους κάνοντας το γύρο της πόλης.
Με αυτό τον τρόπο έστειλαν μήνυμα στην κυβέρνηση ότι τα καταστήματα λιανικού εμπορίου θα «πεθάνουν», αν δεν αλλάξει σύντομα η κατάσταση και αν δεν ληφθούν επιπλέον μέτρα στήριξης.
Δείτε το βίντεο του ΣΤΑΡ Κεντρικής Ελλάδας:
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (20/5): Πού θα δείτε τον τελικό του Europa League που απασχολεί και τον Ολυμπιακό
- Σι: Μετά τον Τραμπ, φιλοξενεί τον Πούτιν στο Πεκίνο – Φωτογραφίες και βίντεο από τη θερμή υποδοχή
- Σάλος με τη γυμνή Σίντνεϊ Σουίνι και τον πύθωνα στο Euphoria – Rosalia, Σάρον Στόουν και απόλυτο χάος
- 3+1 λόγοι που αξίζει να επιλέξεις ηλεκτρική οδοντόβουρτσα
- ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ: Η πιο ολοκληρωμένη εκπαιδευτική πρόταση για μαθητές και γονείς
- Συναυλία για την ασφάλεια των τεχνικών – Αφιερωμένη στον Γιάννη Αρτόπουλο




