
Εξαδάκτυλος : Προτείνουμε άνοιγμα της αγοράς αντί των Γυμνασίων και Λυκείων
«Αν χρειαστεί θα υπάρξουν και μέτρα για την κινητικότητα», είπε ο κ. Εξαδάκτυλος
Την ανάγκη να ανοίξει το λιανεμπόριο τόνισε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, λέγοντας ότι πρέπει να στηριχθεί η μεσσαία τάξη.
«Αν είναι να κάνουμε ένα βήμα, το βήμα θα είναι αυτό», είπε.
Με το click away δεν υπήρξε ιδιαίτερη επιβάρυνση τις ημέρες των γιορτών και τα στοιχεία αυτά θα τα έχουμε προσεχώς, σημείωσε ο κ. Εξαδάκτυλος, μιλώντας στον Σκάι, ενώ πρόσθεσε:
«Αν χρειαστεί θα υπάρξουν και μέτρα για την κινητικότητα. Αν τα στοιχεία το επιτρέπουν θα ανοίξουν και το λιανεμπόριο και τα γυμνάσια-λύκεια».
Σχετικά με το click in shop, ο κ. Εξαδάκτυλος είπε πως επί του πρακτέου είναι το ίδιο με την αγορά τροφίμων στο σουπερμάρκετ.
Επίσης, είναι πολύ πιθανό στις «κόκκινες» περιοχές να υπάρξει ειδικό καθεστώς για το άνοιγμα της αγοράς, ανέφερε ο κ. Εξαδάκτυλος.
«Δε μπορούμε να κάνουμε πολλά βήματα ταυτόχρονα. Δεν έχουμε ξεπεράσει το πρόβλημα. Δεν υπάρχει καμία δραστηριότητα, η οποία δεν επιτείνει τη μετάδοση του ιού. Σε οποιοδήποτε άνοιγμα περιμένουμε την επιβάρυνση της επιδημιολογικής εικόνας.»
- Νεκρός άνδρας από μαχαίρι στο Πάρκο Ασυρμάτου στον Άγιο Δημήτριο
- Η Γερμανία δηλώνει αποφασισμένη στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, κατά τον Μερτς
- Το αρνητικό ρεκόρ του Ροσένιορ
- O Πάπας Λέων επισκέφθηκε φυλακή – κολαστήριο στην Αφρική με τους κρατούμενους να φωνάζουν «ελευθερία» (βίντεο)
- Ο Χαλκ Χόγκαν πάλευε με τον εθισμό στην φαιντανύλη
- ΠΑΟΚ – Μπιλμπάο 79-73: Σπουδαία εμφάνιση και προβάδισμα τίτλου για τον Δικέφαλο του Βορρά (vid)



