
Formula 1: Στις 9/5 το ισπανικό γκραν πρι του 2021
Το 65ο ισπανικό γκραν πρι θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου του 2021 όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές
Υπεγράφη η επέκταση του συμβολαίου της Circuits de Catalunya SL με τη Φόρμουλα Ένα για τη φιλοξενία του ισπανικού γκραν πρι και το 2021, ενώ οι δύο πλευρές συνεργάζονται για την εξασφάλιση μίας νέας μακροπρόθεσμης συμφωνίας, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.
Πλέον, το 65ο ισπανικό γκραν πρι θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου του 2021, ενώ ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Λιούις Χάμιλτον, ευελπιστεί σε ακόμη μία νίκη, καθώς έχει θριαμβεύσει με τη Mercedes στους τελευταίους τέσσερις αγώνες επί ισπανικού εδάφους.
Στο εφετινό ισπανικό γκραν πρι θα επιστρέψει στις πίστες, μετά από δύο χρόνια αποχής, ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Φερνάντο Αλόνσο, αυτή τη φορά με την ομάδα της Renault Alpine, ενώ ντεμπούτο στο «σπίτι» του με τα χρώματα της Ferrari θα κάνει και ο Κάρλος Σάινθ.
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Απαιτείται πολύ νερό για να ελεγχθεί, λέει ο Αρτοποιός στο in – Ανησυχία για τον τοξικό καπνό
- Ωραιόκαστρο: Ποια η ιδιαιτερότητα της φωτιάς – Τι λέει στο in ο πυρομετεωρολόγος της μονάδας ΜΕΤΕΟ
- Σε λειτουργία η πλατφόρμα για τις 72 δόσεις – Ποιοι «κόβονται»
- Νέα Υόρκη: Οκτώ τραυματίες από πυροβολισμούς στο Μπρούκλιν – Τέσσερα παιδιά ανάμεσά τους
- Blind boxes: Είναι τα «κουτιά-έκπληξη» αθώα παιχνίδια ή μήπως είναι τζόγος για παιδιά
- Πέγκυ Ζήνα: Τι κράτησε από τις συνεργασίες της με Σφακιανάκη, Μητροπάνο και Μαρινέλλα

