Μητσοτάκης : Εγώ έκανα το εμβόλιο και δεν είχα καμία παρενέργεια
Για τις παρενέργειες του εμβολίου για τον κοροναϊό, μίλησε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον ΑΝΤ1 ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης
Για τις παρενέργειες του εμβολίου για τον κοροναϊό, μίλησε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον ΑΝΤ1, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Αναφερόμενος στους εμβολιασμούς στη χώρα μας και απαντώντας σε όσους είναι ακόμα διστακτικοί, ο πρωθυπουργός είπε πως «ο σκοπός είναι να πείσουμε τους συμπολίτες μας που είναι σκεπτικοί, όχι τους αρνητές που τελικά είναι λίγοι, αυτούς που και σήμερα είναι διστακτικοί» να κάνουν το εμβόλιο.
«Εγώ έκανα την πρώτη δόση, θα κάνω τη δεύτερη δόση σε μια εβδομάδα και δεν είχα καμία απολύτως παρενέργεια» είπε αναφερόμενος στον δικό του εμβολιασμό.
«Έχουν γίνει πολλά εκατομμύρια εμβόλια, αν υπήρχε σοβαρή παρενέργεια θα το είχαμε μάθει» συμπλήρωσε.
Παράλληλα, χαρακτήρισε τον εμβολιασμό, την «πιο σύνθετη επιχείρηση που έχει αναλάβει το ελληνικό κράτος τον τελευταίο καιρό».
«Συνεργάζονται πολλά υπουργεία, υπάρχει καθημερινή ενημέρωση και τα στοιχεία είναι δημόσια» κατέληξε.
- Μπακογιάννης για αποφυλάκιση Γιωτόπουλου: Αν τον πετύχω κάπου στον δρόμο, εγώ τι θα κάνω;
- Ο Μπρούνο Φερνάντες αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης της σεζόν στην Premier League
- Μέλη του Global Sumud Flotilla: «Μας υπέβαλαν σε ομαδικά βασανιστήρια, ξύλο, πλαστικές σφαίρες, στέρηση νερού»
- Μαλδίβες: «Παγίδα θανάτου» η υποθαλάσσια σπηλιά – Τα θύματα δεν είχαν κατάλληλο εξοπλισμό
- Ο Ερυθρός Σταυρός θρηνεί τον θάνατο τριών εθελοντών από τον ιό Έμπολα στο Κονγκό
- Πατίνια: Αυξάνεται η ανησυχία για τη χρήση τους από ανηλίκους – Γιατί είναι πιο ευάλωτοι στα ατυχήματα

