Επιχείρηση διάσωσης γυναίκας που είχε σφηνώσει στα κάγκελα μπαλκονιού
Στο σημείο κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία και με κλιμακοφόρο όχημα απεγκλώβισε τη γυναίκα από το μπαλκόνι, έχοντας προηγουμένως τοποθετήσει στρώματα στο έδαφος, για κάθε ενδεχόμενο
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια γυναίκας στη Θεσσαλονίκη η οποία βρέθηκε να κρέμεται από τον πρώτο όροφο πολυκατοικίας.
Η γυναίκα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ξέχασε τα κλειδιά της και προσπάθησε να μπει στο διαμέρισμά της από το μπαλκόνι του διπλανού διαμερίσματος.
Στην προσπάθειά της στραμπούληξε το πόδι της και δεν μπόρεσε να περάσει μέσα από τα κάγκελα, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί.
Στο σημείο κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία και με κλιμακοφόρο όχημα απεγκλώβισε τη γυναίκα από το μπαλκόνι, έχοντας προηγουμένως τοποθετήσει στρώματα στο έδαφος, για κάθε ενδεχόμενο.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).