Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σύψας : Ενδεχόμενο παράτασης του lockdown για δύο εβδομάδες

Σύψας : Ενδεχόμενο παράτασης του lockdown για δύο εβδομάδες

Δεν ξέρουμε τι θα μας φέρει η επόμενη εβδομάδα γι αυτό δεν ανοίγουμε άλλες δραστηριότητες ανέφερε ο κ. Σύψας

Με την κοσμοσυρροή που παρατηρήθηκε χθες και σήμερα θα πρέπει να είμαστε σε επιφυλακή για δύο ακόμα εβδομάδες τόνισε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και μέλος της επιτροπής, Νίκος Σύψας.

Όπως ο ίδιος δήλωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΙ «η καμπύλη της πανδημίας σταμάτησε να είναι καθοδική ιδίως στην Αττική έχει επιπεδωθεί. Ξέρουμε ότι έχει επεκταθεί η επιδημία σε νέους 25 έως 35 και ότι έχουμε αυξημένες εισαγωγές στα νοσοκομεία από τα Χριστούγεννα. Όλα αυτά δεν είναι καμπανάκια είναι η καμπάνα της Μητροπόλεως. Είμαστε σε ένα ναρκοπέδιο. Ανα πάσα στιγμή μπορεί να σκάσει κάποια νάρκη δηλαδή να έχουμε επιδημιολογική έκρηξη και αν αυτή συμβεί στην Αττική με καλυμμένο το 60% των κλινών ΜΕΘ τότε το μόνο που μπορεί να περιγράψει την εικόνα είναι σοκ και δέος».

Δεν ξέρουμε τι θα μας φέρει η επόμενη εβδομάδα γι αυτό δεν ανοίγουμε άλλες δραστηριότητες ανέφερε ο κ. Σύψας. Ωστόσο, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αν υπάρξει επιδημιολογική έκρηξη να κλείσουν ξανά τα σχολεία.

Πρέπει να προετοιμαζόμαστε για το χειρότερο σημείωσε ο καθηγητής υπογραμμίζοντας ότι μετά το Πάσχα που θα ανοίγει ο καιρός και θα έχει εμβολιαστεί ένα μέρος του πληθυσμού θα πάρουμε ανάσα.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024