Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
MadWalk 2020 : Όλες οι εμφανίσεις της Βίκυς Καγιά στα φετινά MadWalk

MadWalk 2020 : Όλες οι εμφανίσεις της Βίκυς Καγιά στα φετινά MadWalk

Το επετειακό MadWalk 2020 by Serkova Crystal Pure - The Fashion Music Project, ξεκίνησε αποκλειστικά στο MEGA. Ο μοναδικός θεσμός που ενώνει τη μουσική και τη μόδα γιορτάζει 10 χρόνια και υποδέχεται το 2021 με εντυπωσιακές συνεργασίες!

Το επετειακό MadWalk 2020 by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project, ξεκίνησε αποκλειστικά στο MEGA. Ο μοναδικός θεσμός που ενώνει τη μουσική και τη μόδα γιορτάζει 10 χρόνια και υποδέχεται το 2021 με εντυπωσιακές συνεργασίες!

Η μεγάλη γιορτή που ενώνει την μουσική με την μόδα

Το εντυπωσιακό σκηνικό, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, σε ένα ανατρεπτικά δημιουργικό event όπου η μόδα συναντά τη μουσική, θα παρουσιαστούν μοναδικά acts γεμάτα εκπλήξεις κι ανατροπές από δημοφιλείς καλλιτέχνες μαζί με τις πρωτότυπες δημιουργίες κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών. Μεγάλος Χορηγός της βραδιάς είναι η Serkova Crystal Pure. Την επετειακή εκδήλωση των 10 ετών παρουσιάζει η κορυφαία, Βίκυ Καγιά.

Το MadWalk 2020 by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project επιμελείται σήμερα καλλιτεχνικά ο Νίκος Τάγης. Τη σκηνοθεσία στο stage αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Ρήγος, την τηλεοπτική σκηνοθεσία ο Δημήτρης Τσίγκoς, το Fashion Direction ο Νίκος Υφαντής και την επιμέλεια styling ο Κώστας Ζήσης.

Η παρουσιάστρια θυμήθηκε έντονες στιγμές από παλαιότερες διοργανώσεις, όπως την πρώτη πασαρέλα του θεσμού το 2011 που περπάτησε υπό τους ήχους του τραγουδιού «Tonight» και δέκα χρόνια αργότερα η βραδιά ξεκίνησε με το ίδιο τραγούδι και το ίδιο καρδιοχτύπι. Μπορεί η φετινή χρονιά να είναι διαφορετική, από όλες τις απόψεις, η μαγεία της βραδιάς όμως θα παραμείνει ίδια. Ανατρεπτικά σόου, κομψές δημιουργίες και άφθονη μουσική έπονται στην συνέχεια.

Οι εμφανίσεις της Βίκυς Καγιά

View this post on Instagram

A post shared by Mega Tv (@megatvcom)

View this post on Instagram

A post shared by Mega Tv (@megatvcom)

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024