Σοβαρή φαίνεται πως είναι η κατάσταση του παιδιού που έπεσε το απόγευμα του Σαββάτου (9/1) από μεγάλο ύψος στην Πύλη της Άμμου στα Χανιά.
Ο 13χρονος από τα Χανιά προσπάθησε να κρατηθεί από ένα καλάμι στην άκρη του τοίχου, το οποίο ωστόσο έσπασε με συνέπεια ο μικρός να βρεθεί στο κενό και να χτυπήσει κυρίως στο πίσω μέρος του σώματός του.
Άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον 13χρονο και τον μετέφερε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Χανίων.
Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως ο 13χρονος έχει υποστεί χτυπήματα στο κεφάλι και στον πνευμονοθώρακα.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του Flashnews.gr, οι γιατροί του Νοσοκομείου Χανίων έκριναν ότι πρέπει να μεταφερθεί άμεσα στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο ΠΑΓΝΗ για περαιτέρω εξετάσεις και νοσηλεία, αφού η κατάστασή του κρίνεται ως αρκετά σοβαρή.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα