Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έτσι συμπεριφέρεται ένας άντρας Ταύρος όταν ερωτεύεται

Έτσι συμπεριφέρεται ένας άντρας Ταύρος όταν ερωτεύεται

Όταν ο Ταύρος δεσμεύεται, αποσκοπεί στο να κάνει γάμο και οικογένεια

Όλα φαίνεται για τον Ταύρο, ότι είναι θέμα πάθους, έρωτα και συναισθηματικής σιγουριάς ως προς το πού θα καταλήξει η σχέση. Όταν ο Ταύρος δεσμεύεται, αποσκοπεί στο να κάνει κάποτε γάμο και οικογένεια!

ΤΑΥΡΟΣ

Προτιμάτε μια αγάπη ερωτική και αισθησιακή, που «καίγεται» αργά, και σας μεθάει με το άρωμα του έρωτα!! Τρυφερός αλλά και σκληρός ταυτόχρονα, ο άντρας Ταύρος αρκετά συχνά ….ξεφεύγει, γίνεται απαιτητικός και κτητικός.

Από τη στιγμή που διαμορφώσει άποψη, πολύ δύσκολα αλλάζει γνώμη, μιας και η ξεροκεφαλιά του είναι παροιμιώδης. Του αρέσει η πλούσια ερωτική ζωή και η Αφροδίτη που κυβερνά το ζώδιο τον οδηγεί συχνά σε πειραματισμούς.

Εκείνος διατείνεται ότι είναι πιστός. Η αλήθεια κρύβεται κάπου στη μέση. Ναι, είναι πιστός με την εκάστοτε σχέση του!

Του αρέσει η αρμονία και η παραμικρή ταραχή θα μετατρέψει τον ….Καζανόβα σας σε λαπά!!Θα τον γνωρίσετε σε chic εστιατόρια (ο ουρανίσκος είναι το ….αδύνατο σημείο του) σε fast foods, σε συναυλίες.

Οι άντρες Ταύροι τρελαίνονται για μουσική και συχνά διαθέτουν υπέροχη φωνή. Το ζώδιο έχει άμεση σχέση με το χρήμα, με τις τράπεζες και το χρηματιστήριο.

Ο άντρας Ταύρος αγαπάει βαθειά και αληθινά. Με την εμπιστοσύνη και την τρυφερότητα βγάζει τον καλύτερο εαυτό του, ενώ τα «παιχνίδια» με τα συναισθήματά του τον κάνουν ….ταύρο σε υαλοπωλείο!

Του αρέσει ο γάμος, αλλά δεν του αρέσει καθόλου η ιδέα της απιστίας. Πρόκειται για έναν ιδανικό σύζυγο και εραστή ταυτόχρονα.

Είναι εργατικός και από τη στιγμή που χορέψετε τον Ησαΐα μαζί του, ξεχάστε την καριέρα σας! Ζηλεύει αθεράπευτα και δεν θα σας αφήσει σε χλωρό κλαρί!

Θα είναι ο βράχος σας, το μεγάλο στήριγμα της ζωής σας. Χρειάζεται όμως να «βρείτε το κουμπί» του, καθώς αρκετά συχνά γίνεται καταπιεστικός θέλοντας να σας αποδείξει την ολοκληρωτική αφοσίωσή του. Στον άντρα Ταύρο, να θυμάστε ότι η ερωτογενής ζώνη του είναι το…. στομάχι!

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024