Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ενδείξεις ότι η σχέση σας δεν πάει καλά ερωτικά

Ενδείξεις ότι η σχέση σας δεν πάει καλά ερωτικά

Το θέμα είναι όταν δεν πάει καλά η σεξουαλική ζωή σας να κάνετε κάτι για να τη βελτιώσετε

Το σεξ είναι ένας συνδετικός κρίκος για ένα ζευγάρι. Το να μην κάνετε σημαίνει ότι κάποιο θέμα υπάρχει και χρειάζεται φυσικά αρκετή συζήτηση και ιδιαίτερη προσέγγιση.

Το σεξ ούτε καν αναφέρεται

Η συζήτηση και η επικοινωνία στο θέμα του σεξ είναι το παν. Αλλιώς τίποτα δεν πρόκειται να βελτιωθεί ή να αλλάξει προς το καλύτερο γενικά. Το να μπορείς να συζητάς ανοιχτά με τον σύντροφό σου για το σεξ και την οικειότητα ανάμεσα σας είναι πολύ σημαντικό.

Η κουβέντα γύρω από το σεξ μπορεί να φέρει στην επιφάνεια πράγματα για το τι σου αρέσει στο κρεβάτι, τι αρέσει στον σύντροφό σου και τι θα θέλατε να δοκιμάσετε.

Βάζοντας στη ρουτίνα σας τέτοιες συζητήσεις μπορεί να σε φέρει πιο κοντά με τον σύντροφό σου τόσο στην κρεβατοκάμαρα όσο και στην καθημερινότητά σας. Και με αυτόν τον τρόπο να βελτιωθούν τα πράγματα.

Ξεχνάτε το…κρεβάτι

Υπάρχει λόγος που τα ζευγάρια που μετρούν πολλά χρόνια μαζί περνούν συχνά φάσεις που πέφτουν: οι υποχρεώσεις μπορεί να αποσπάσουν ή να απορροφήσουν πολύτιμη ενέργεια.

Αν δυσκολεύεσαι να θυμηθείς, επειδή πέρασε καιρός, ποια ήταν η τελευταία φορά που κάνατε σεξ ή που πέρασε απλά σαν σκέψη τότε πρέπει να σκεφτείς γιατί είναι τόσο χαμηλά στη λίστα σου.

Το να ξοδέψεις χρόνο μαζί με τον σύντροφό σου για να βάλεις το σεξ στις προτεραιότητές σας δν θα είναι απλά βοηθητικό αλλά και μια καλή εξάσκηση για το (ερωτικό) μέλλον σας. Χωρίς σεξ άλλωστε ξεκινούν και άλλα προβλήματα μες στη σχέση.

Δεν κάνετε προκαταρκτικά

Το ότι δεν κάνετε προκαταρκτικά δείχνει κατά κάποιον τρόπο ότι δεν αισθάνεστε και τόσο ωραία όπως συνηθίζατε να αισθάνεστε. Οκ καλό είναι το γρήγορο σεξ, αλλά μαζί με τα προκαταρκτικά είναι μια άλλη εμπειρία.

Το να ξαπλώνεις με τον σύντροφό σου και να τον αγγίζεις ή να σε αγγίζει, είναι σημαντικό για μια υγιή ερωτική ζωή αλλά και για να αναπτυχθούν θετικά συναισθήματα και αναγνώριση και επιθυμία ανάμεσά σας.

Την επόμενη φορά που ο σύντροφό σου θα θέλει να προσπεράσει τα προκαταρκτικά προσπάθησε να χαλαρώσεις τα πράγματα για να δείτε πόσο μπορείτε να αντέξετε πριν προχωρήσετε στο… κυρίως.

Όλο τα ίδια και τα ίδια

Αν δεν αλλάζετε στάσεις και κάνετε τις ίδιες και τις ίδιες πώς περιμένεις τα πράγματα να βελτιωθούν σε έναν σημαντικό βαθμό; Δεν πρόκειται να αλλάξουν σχεδόν καθόλου. Δοκιμάστε κάτι διαφορετικό.

Μην κάνετε σεξ μόνο στο κρεβάτι αλλά γιατί όχι να το κάνετε στην κουζίνα; Τέτοιες αλλαγές φέρνουν περισσότερο ενθουσιασμό σε ένα ζευγάρι και ανακαλύπτετε καινούργιες πτυχές σας.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024