
Πάτρα : Ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ
Παραμένει άγνωστο το ποσό των χρημάτων που πήραν, ενώ ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό τους.
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, στην Πάτρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άγνωστοι άνδρες που φορούσαν κράνη μπήκαν στο κατάστημα, απείλησαν με όπλο τους υπαλλήλους, σκαρφάλωσαν στο διαχωριστικό γκισέ και άρπαξαν όσα μετρητά βρήκαν στα ταμεία.
Οι δράστες στη συνέχεια διέφυγαν αρχικά πεζοί και στη συνέχεια με δίκυκλο, το οποίο εντοπίστηκε κοντά στο σημείο, σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση.
Παραμένει άγνωστο το ποσό των χρημάτων που πήραν, ενώ ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό τους.
Να σημειωθεί ότι είναι η τρίτη φορά που το συγκεκριμένο κατάστημα των ΕΛΤΑ γίνεται στόχος ληστών.
- Ο Οζγκιούρ Οζέλ καλεί σε αντίσταση, δηλώνει ότι δεν θα φύγει – «Το έγκλημά μας είναι ότι κερδίζουμε»
- Νέα διαδήλωση στην πρωτεύουσα της Βολιβίας εναντίον του προέδρου Πας
- Η ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα παραμένει «καταστροφική» λένε γνωστές ΜΚΟ
- Περισσότεροι από 20 νεκροί στην Ονδούρα σε 24 ώρες – Το ένα περιστατικό αφορά αστυνομική επιχείρηση [βίντεο]
- Η Κούβα μέσω του ΥΠΕΞ Ροντρίγκεζ καταγγέλλει το «ψέμα» και την επιθετικότητα των ΗΠΑ
- Ρωσία και Λευκορωσία πραγματοποιούν κοινές πυρηνικές ασκήσεις σε ξηρά, θάλασσα και αέρα



