Πλήθος υποστηρικτών του Τραμπ κατέκλυσαν την Ουάσιγκτον [Εικόνες]
Αψηφώντας τις υγειονομικές συστάσεις, άνδρες και γυναίκες, που κατέφθασαν στην αμερικανική πρωτεύουσα από κάθε γωνιά της χώρας, στοιβάζονταν, χωρίς να φορούν μάσκα, στο μετρό
Χιλιάδες υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ κατευθύνονται σήμερα στο κέντρο της Ουάσιγκτον, σε μια διαδήλωση-επίδειξη δύναμης, τη στιγμή που το Κογκρέσο αναμένεται να επικυρώσει την ήττα του στις προεδρικές εκλογές.
Αψηφώντας τις υγειονομικές συστάσεις, άνδρες και γυναίκες, που κατέφθασαν στην αμερικανική πρωτεύουσα από κάθε γωνιά της χώρας, στοιβάζονταν, χωρίς να φορούν μάσκα, στο μετρό.
Ο απερχόμενος πρόεδρος, που συνεχίζει να μην αποδέχεται τη νίκη του Δημοκρατικού αντιπάλου του Τζο Μπάιντεν, ενθαρρύνει εδώ και ημέρες τους υποστηρικτές του να διαδηλώσουν στην αμερικανική πρωτεύουσα για αυτήν την ημέρα που θα είναι «τρελή», όπως προειδοποίησε.
Ο ίδιος αναμένεται να εκφωνήσει ομιλία ενώπιον των υποστηρικτών του στις 18.00 ώρα Ελλάδας, από την πλατεία Ellipse, που βρίσκεται νότια του Λευκού Οίκου, όπου κι αναμένεται να επαναλάβει τις κατηγορίες περί εκλογικής νοθείας, τις οποίες διατυπώνει ανελλιπώς τους τελευταίους 2 μήνες, χωρίς κάποια απόδειξη.
Η Κάθριν Κάλντγουελ, ηλικίας 61 ετών, και ο σύζυγός της ήρθαν από το Όρεγκον, μια διαδρομή 5 ωρών, για να στηρίξουν τον Τραμπ. «Έκλεψαν τις εκλογές», «είμαι απόλυτα βέβαιη», είπε η ίδια στο Γαλλικό Πρακτορείο.
- Νέα Ιωνία: Χειροπέδες σε οικιακή βοηθό που έκλεβε κοσμήματα από σπίτι ηλικιωμένων
- Γιατί σιώπησε ο Λανουά στη ΓΣ της ΕΠΟ
- Πράξη ανθρωπιάς από τους αγρότες: Ζήτησαν συγγνώμη με κουλούρια σε διερχόμενους οδηγούς στην Κομοτηνή
- MyHealthApp Launches: Full Digital Health Records in One App
- Ο Ετό απέκλεισε τον Αμπουμπακάρ για να μην του σπάσει το ρεκόρ
- Διαμαρτυρία αγροτών έξω από γραφεία βουλευτών της ΝΔ στη Λάρισα – Πέταξαν άχυρα


