Στην εποχή του κοροναϊού, μάθαμε να προσαρμοζόμαστε και να είμαστε ευέλικτοι ως προς την ρύθμιση της καθημερινότητάς μας και την οργάνωση της ρουτίνας μας. Ήδη από τις αρχές της προηγούμενης χρονιάς, δύο θεμελιώδεις τομείς της ζωής μας, η εργασία και η εκπαίδευση, έπρεπε ταχύτατα να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες που δημιούργησε ο ιός.

Από τη μια ημέρα στην άλλη, το σπίτι έπρεπε να ικανοποιήσει τις διαφορετικές και απαιτητικές ανάγκες των μελών της. Να δημιουργηθούν ελεύθεροι χώροι από το πουθενά. Να γίνει γραφείο, γυμναστήριο, ησυχαστήριο και πόσα άλλα…

Το cloffice, λοιπόν, ήρθε για να δημιουργήσει έξτρα χώρο στο σπίτι για εργασία και μελέτη. Ήδη από τα μέσα του 2020 αυτή η ιδιαίτερη λέξη άρχισε να γίνεται trend και να αλλάζει τον χώρο μας, δημιουργώντας πρόσθετο!

Closet+office= cloffice: Μια ντουλάπα μετατρέπεται γραφείο και διευκολύνει τις ώρες εργασίας και μελέτης στο σπίτι. Γίνεται αυτό; Φυσικά, και μάλιστα με θεαματικά αισθητικά αποτελέσματα. Δείτε:

Αφαιρώντας την πόρτα της ντουλάπας και αξιοποιώντας τα ράφια εντός της, ένα μικρό, cosy γραφείο «γεννιέται» και ανανεώνει την όψη του δωματίου στο οποίο βρίσκεται, αλλά και την διάθεση για δουλειά…

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr