Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καιρός : Βροχές και χιονοπτώσεις την Τετάρτη - Πού θα σημειωθούν

Καιρός : Βροχές και χιονοπτώσεις την Τετάρτη – Πού θα σημειωθούν

Αναλυτική πρόγνωση του meteo.gr

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, τοπικές βροχές στα δυτικά και πιθανότητα τοπικών βροχών τις βραδινές ώρες στα βόρεια και στα Δωδεκάνησα, καθώς και χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου αναμένονται σήμερα, Τετάρτη, σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo.gr.

Οι άνεμοι θα είναι μέτριοι νότιοι στα πελάγη και αργότερα ισχυροί στα βόρεια, ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Αναλυτική πρόγνωση

Ειδικότερα, για σήμερα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα δυτικά και χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου, ενώ υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών τις βραδινές ώρες στη Μακεδονία, στη Θράκη και στα Δωδεκάνησα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 1 έως 11 βαθμούς), 9 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 7 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 8 έως 16 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 9 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο γενικά από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και μετά το απόγευμα στο Βορειοανατολικό Αιγαίο ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ και μετά το μεσημέρι στο Βόρειο Ιόνιο ισχυροί 6 μποφόρ.

Αττική

Λίγες νεφώσεις παροδικά πυκνότερες και αυξημένη υγρασία τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και αργότερα από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024