Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Premier League : Το αυστηρό πρωτόκολλο υγείας που έχει θεσπίσει έπεισε τον Μπόρις Τζόνσον

Premier League : Το αυστηρό πρωτόκολλο υγείας που έχει θεσπίσει έπεισε τον Μπόρις Τζόνσον

Η Premier League δεν πρόκειται να σταματήσει, όπως συνέβη μεταξύ 13 Μαρτίου και 17 Ιουνίου, παρά το γενικό lockdown που ανακοίνωσε ο Μπόρις Τζόνσον στη Μεγάλη Βρετανία

Η κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας έκρινε ότι η Premier League έχει θεσπίσει ένα αυστηρό πρωτόκολλο υγείας για τον κοροναϊό και θεώρησε ότι η συνέχιση του πρωταθλήματος είναι θετική για το ηθικό της χώρας.

Έτσι, η Premier League αλλά και ο επαγγελματικός αθλητισμός υψηλού επιπέδου σε Αγγλία και Σκωτία δεν πρόκειται να σταματήσει, όπως συνέβη μεταξύ 13 Μαρτίου και 17 Ιουνίου, μετά τη χθεσινή ανακοίνωση νέου γενικού lockdown μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, από τον πρωθυπουργό της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον.

Επίσης, θα διεξαχθούν κανονικά οι διεθνείς αγώνες, όπως και το τουρνουά Six Nations στο ράγκμπι, από τις 6 Φεβρουαρίου έως τις 20 Μαρτίου, όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα L’ Equipe.

Να σημειωθεί ότι για τους ερασιτέχνες θα κλείσουν υπαίθριοι αθλητικοί χώροι, όπως υπαίθρια γυμναστήρια, γήπεδα τένις και γήπεδα γκολφ, και δε θα επιτρέπονται υπαίθρια ομαδικά αθλήματα.

Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει καταγράψει περισσότερα από 2,65 εκατομμύρια επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 και περισσότερους από 75.000 θανάτους.

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024