
«Δεν θα ζητήσω την άδεια του Ακάρ για το Καστελλόριζο»
H επίσκεψη στο ακριτικό νησι
Στο Καστελλόριζο θα βρεθεί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος πραγματοποιώντας την πρώτη του επίσκεψη για το νέο έτος στο ακριτικό αυτό νησί.
«Δεν πρόκειται να ζητήσω την άδεια του Ακάρ για να επισκεφθώ το Καστελλόριζο που βρίσκεται εντός της ελληνικής επικράτειας, όπως ο Χουλουσί Ακαρ δεν πρόκειται να μου ζητήσει εμένα την άδεια για να επισκεφθεί οποιοδήποτε μέρος της Τουρκίας», έλεγε τις προάλλες στους συνεργάτες ο υπουργός Άμυνας.
Όπως παρατηρούν στο Πεντάγωνο, τελευταίως έχει γίνει έμμονη ιδέα στον Ακάρ η αποστρατιωτικοποίηση των νησιών και δεν σταματά κάθε μέρα να την αναφέρει ζητώντας μάλιστα και αναθεωρήσεις συνθηκών».
- Ελεύθερη 54χρονη οδηγός που κατηγορείται ότι παρέσυρε και σκότωσε γάτα στη Θεσσαλονίκη
- Σοκάρουν οι εικόνες από τη δράση χούλιγκαν του Παναθηναϊκού που κατηγορούνται για εγκληματική οργάνωση
- Κούβα: Αντιμέτωπη με νέο μπλακ άουτ – Πλήρης η κατάρρευση του δικτύου
- Επίσημο: Στους Μαϊάμι Χιτ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (pics)
- Κένυα: Ποιος είναι ο άνθρωπος – πουλί του Ναϊρόμπι, γιατί ανησυχεί η ιατρική κοινότητα της χώρας
- Στο Ευρωκοινοβούλιο από τον Αρβανίτη η παρακολούθηση Κούλογλου

