Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Οικογενειακή τραγωδία στη Λαμία - 73χρονη πέθανε λίγες ημέρες μετά τον άντρα της

Κοροναϊός : Οικογενειακή τραγωδία στη Λαμία – 73χρονη πέθανε λίγες ημέρες μετά τον άντρα της

Μια οικογενειακή τραγωδία γράφτηκε στη στη Λαμία τον καιρό της πανδημίας, με γυναίκα να φεύγει από κοροναϊό, λίγες ημέρες μετά το θάνατο του συζύγου της από την ίδια ασθένεια

Μια οικογενειακή τραγωδία γράφτηκε στη στη Λαμία τον καιρό της πανδημίας, με γυναίκα να φεύγει από κοροναϊό, λίγες ημέρες μετά το θάνατο του συζύγου της από την ίδια ασθένεια.

Πρόκειται για 73χρονη που κατέληξε το βράδυ της Δευτέρας (4/1) στη ΜΕΘ κοροναϊού Λαμίας μετά από 8ημερη μάχη με τον ιό που έχει αλλάξει όλη την ανθρωπότητα.

Η άτυχη γυναίκα είχε εισαχθεί διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας από το Πέτρινο κτίριο, τρεις μέρες μετά το θάνατο του συζύγου της στην ίδια Μονάδα!

Δυστυχώς στη διάρκεια του δεύτερου κύματος πανδημίας έχουν καταγραφεί πολλά παρόμοια δράματα στη Φθιώτιδα και σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr, μόνο στο Νοσοκομείο Λαμίας υπάρχουν άλλες δύο αντίστοιχες περιπτώσεις με συζύγους να φεύγουν με δύο ημέρες μόνο διαφορά από τις επιπλοκές του φονικού ιού στην Κλινική covid.

Πρόσφατα υπήρχε επίσης η τραγική απώλεια δύο ηλικιωμένων αδερφών που αρρώστησαν από κοροναϊό στο Γηροκομείο και κατέληξαν με διαφορά μίας εβδομάδας στο Πέτρινο κτίριο.

Ολόκληρες οικογένειες έχουν νοσηλευτεί και νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Λαμίας. Σε κάποιες μάλιστα περιπτώσεις δεν γνωρίζει ο ένας την κατάσταση του άλλου, ακόμη και αν νοσηλεύονται σε διπλανό θάλαμο, αυξάνοντας το ανθρώπινο δράμα! Κάποιοι ευτυχώς τα κατάφεραν ή θα τα καταφέρουν, κάποιοι άλλοι όμως όχι.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024