Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε και στο χθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, επικρατώντας εύκολα της Ένωσης με 3-0.
Οι πρωταθλητές επιβεβαίωσαν με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο την ανωτερότητα τους και ο ηγέτης της ομάδας του Πειραιά, Βαγγέλης Μαρινάκης πανηγύρισε με χαρακτηριστικό τρόπο την επιτυχία της ομάδας του.
Ήταν μια ακόμα νίκη των ερυθρόλευκων επί της Ένωσης και θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός έχει ένα απίστευτο σερί με 9 νίκες και 31-3 γκολ εναντίον της ΑΕΚ στο Φάληρο.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε λοιπόν πολλούς λόγους να πανηγυρίσει τη νέα, μεγάλη, νίκη των πρωταθλητών επί του δικέφαλου, με την οποία η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες «εκτοξεύτηκε» στους έντεκα βαθμούς.
Ο Ολυμπιακός είναι ο απόλυτος κυρίαρχος, είναι η καλύτερη ομάδα και αυτό φάνηκε και στο παιχνίδι με τους κιτρινόμαυρους στο Φάληρο, με το εντυπωσιακό 3-0 επί της ΑΕΚ.
Δείτε το βίντεο στο κανάλι της ερυθρόλευκης ΠΑΕ στο Youtube:
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το ταξίδι στις ΗΠΑ για προσωπικούς λόγους και τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Ανδρέας Τεττέη μεγαλούργησε στο ντεμπούτο του στα ευρωπαϊκά γήπεδα, αλλά ο Παναθηναϊκός έχασε μέσα από τα χέρια του τη νίκη κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν.
Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας συνεχίζει να... μαγεύει με τη φανέλα της Γκενκ και μετά το τελευταίο ματς κόντρα στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ δήλωσε έτοιμος να αρχίσει να σκοράρει και περισσότερο.
Ακριβά πλήρωσαν Παναθηναϊκός και Ματίας Λεσόρ όσα ακολούθησαν το buzzer beater του Μπόλντγουϊν στο φινάλε του πρόσφατου ματς με τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ - Πρόστιμο και στον Γιώργο Μπαρτζώκα.