Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Εβγαλε συμπεράσματα, κέρδος ο Νικολαΐδης (78-75)

Ολυμπιακός: Εβγαλε συμπεράσματα, κέρδος ο Νικολαΐδης (78-75)

Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν σε φιλικό παιχνίδι των Σέρβων, με τον Νικολαΐδη να εκμεταλλεύεται την ευκαιρία που του έδωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας και να ξεδιπλώνει το ταλέντο του.

Φιλική νίκη επί της Μέγκα Μπέμαξ πέτυχε το βράδυ της Δευτέρας (4/1) ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να κερδίζουν δύσκολα τους Σέρβους στο ΣΕΦ με 78-75, σε ένα παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του «Monday’s Game Night against COVID-19».

Οι Ερυθρόλευκοι έστειλαν ηχηρό μήνυμα κατά του κορωνοϊού και εξέφρασαν για μια ακόμα φορά τη συμπαράστασή τους στους νοσηλευτές και τους γιατρούς, που μάχονται κάθε μέρα κατά του Covid-19.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, με τον Ελληνα τεχνικό να ξεκουράζει τους Σπανούλη και ΜακΚίσικ και να δίνει χρόνο συμμετοχής σε Νικολαΐδη και Κόνιαρη.

Ο νεαρός άσος μάλιστα άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο Ελληνας τεχνικός και έδειξε ότι έχει τα στοιχεία για να γίνει σπουδαίος παίκτης και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες είχαν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν μια ομάδα, που διαθέτει στο ρόστερ της μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα του σέρβικου μπάσκετ.

Ο λόγος για τους Σιμόνοβιτς (26π., 5/8 τριπ.) και Πετρούσεφ (20π.), οι οποίοι αναμένεται σε λίγα χρόνια να βρίσκονται στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Πρώτος σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν ο Βεζένκοφ με 20 πόντους, ενώ 11 είχε ο Χάρισον. Ο Νικολαΐδης, που ήταν τα πρόσωπα της βραδιάς, είχε 6 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024