Ξεκίνημα με το δεξί και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζέιντον Σάντσο για την Ντόρτμουντ. Χάρη σε μια ασίστ και ένα γκολ από τον Άγγλο, οι Βεστφαλοί επικράτησαν με 2-0 της Βόλφσμπουργκ ανεβαίνοντας στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Στο πρώτο μέρος είχαν ευκαιρίες και οι δύο ομάδες με την Ντόρτμουντ ωστόσο να χάνει τη μεγαλύτερη όταν στο 45′ Χάαλαντ και Σάντσο δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Τα γκολ ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο για τους «κιτρινόμαυρους».

Στο 66′ από κόρνερ του Σάντσο ο Ακάντζι με κεφαλιά έκανε το 1-0 για την Ντόρτμουντ και με τον Άγγλο να γίνεται από δημιουργός σκόρερ, ήρθε και το 2-0. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Ντόρτμουντ έφυγε στην κόντρα, ο Τσαν πέρασε για τον Σάντσο κι εκείνος πλάσαρε για το 2-0.

Ντόρτμουντ: Μπίρκι, Μενιέ, Ακάνζι, Χούμελς, Γκερέιρο, Βίτσελ, Ντιλέινι, Σάντσο, Ρόις (85′ Τσαν), Ρέινα (90+2′ Ζαγκαντού), Χάαλαντ (81′ Τίγκερς)

Βόλφσμπουργκ: Κάστελς, Μπάκου, Μπρουκς, Πόνγκρατσιτς (78′ Λακρουά), Οτάβιο, Γκέρχαρντ (71′ Μεχμέντι), Άρνολντ, Μπρέκαλο (71′ Ζοάο Βίκτορ), Σλάγκερ (87′ Μπιάλεκ), Στέφεν (87′ Γκίντσεκ), Βέχορστ