Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί γέλασε η βασίλισσα στον γάμο του γιου της με την Νταϊάνα;

Γιατί γέλασε η βασίλισσα στον γάμο του γιου της με την Νταϊάνα;

Σχεδόν σαράντα χρόνια μετά, αποκαλύφθηκε ένα στιγμιότυπο που φέρνει την Ελισάβετ σε αμηχανία

Ο πρίγκιπας Κάρολος παντρεύτηκε την 20χρονη Diana τον Αύγουστο του 1981 και ο γάμος τους σάρωσε τόσο σε τηλεθέαση, όσο και σε δημοφιλία. Οι δυο τους αρχικά ήταν ένα πολύ αγαπητό ζευγάρι, όμως στην πορεία η Lady Di κατάφερε να επισκιάσει τον διάδοχο του στέμματος και να κάνει τους πάντες να ασχολούνται μαζί της. Πάνω κάτω, τα είδαμε και στην πολυσυζητημένη 4η σεζόν του Netflix όλα αυτά…

Σαράντα χρόνια όμως μετά τον γάμο της Νταϊάνα με τον Κάρολο ήρθε στο φως ένα βίντεο από το Channel 5 το οποίο έγινε viral στα social media τις τελευταίες ημέρες.

Η βασίλισσα Ελισάβετ Β απαθανατίστηκε στον γάμο του γιου της και της πριγκίπισσας Νταϊάνα να γελάει, σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί ήδη σε όλο το Internet. Το γέλιο της ήταν κάπως…άκαιρο και εντελώς ααναπάντεχο. Η σοβαρή και μετρημένη Βασίλισσα να χαχανίζει εν τω μέσω ενός γάμου που παρακολουθούν χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια μάτια;

Πώς βγήκε στην φόρα, όμως, αυτό το στιγμιότυπο;  Σύμφωνα με τον βασιλικό εμπειρογνώμονα Purvis, πολλές κάμερες τοποθετήθηκαν μέσα στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου στην εκδήλωση για να προετοιμαστούν για μια παραγωγή «behind the scenes» σχετικά με τον γάμο της Ουαλίας.

Τα πλάνα του γάμου που δεν έχουμε δει ξανά δείχνουν ότι η βασίλισσα Ελισάβετ δεν μπόρεσε να ελέγξει το γέλιο της αφού είδε τον μαέστρο της χορωδίας να γκρεμίζει μια λάμπα. Ο αφηγητής της ταινίας James D’Arcy είπε: «Είδε αυτό που δεν είδε η κάμερα, ο πληθωρικός μαέστρος, αρκετά παρασυρμένος, χτύπησε μια από τις λάμπες της χορωδίας».

Ο συντάκτης του προγράμματος, Stewart Parvis είπε: «Η βασίλισσα το εντόπισε και θα μπορούσατε να την δείτε να προσπαθεί να αντισταθεί στο χαμόγελο, καθώς το αμπαζούρ βρισκόταν μπροστά της». Η πριγκίπισσα από την άλλη φάνηκε να γλιστράει το χέρι της σε εκείνο του συζύγου της, ενώνοντάς τα μαζί. «Πιθανότατα ήταν νευρική εκείνη τη στιγμή», είπε.

Άρα η Βασίλισσα δεν γέλασε ούτε με τον γάμο, ούτε με την Νταϊάνα (την οποία ουδέποτε λάτρεψε)-ευτυχώς, τώρα που το διευκρινίσαμε θα μπορέσουμε να κοιμηθούμε απόψε.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024