Η Βιγιαρεάλ έδωσε συνέχεια στην εξαιρετική της πορεία την εφετινή σεζόν. Τα «κίτρινα υποβρύχια» έκαναν ποδαρικό με το δεξί στο 2021, επικρατώντας (2-1) της Λεβάντε.

Με αυτό το τρίποντο, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 29 πόντους, όπου και συγκατοικούν με την Σοσιεδάδ. Από την άλλη, η Λεβάντε είναι στην 12η θέση με 18 βαθμούς.

Η Βιγιαρεάλ μπήκε δυνατά στο ματς και στο 19’ ο Πεδράθα σέντραρε από αριστερά και ο Φερ Νίνιο με προβολή εξ επαφής έκανε το 1-0.

Στο 31ο λεπτό ο Σον έκανε το γύρισμα από δεξιά αλλά ο Ντάνι Γκόμεθ, όντας μόνος του σχεδόν σε κενό τέρμα, έκανε πλασέ προς τα έξω και ο Αλμπιόλ τον έκοψε!

Το «κίτρινο υποβρύχιο» μπήκε δυνατά και στην επανάληψη και στο 54ο λεπτό ο Χεράρδ Μορένο με ένα έξυπνο πλασέ από το ύψος του πέναλτι, έκανε το 2-0.

Στο 73’ ο Ραντόγια σέντραρε από δεξιά και ο Σέρχιο Λεόν με κεφαλιά μείωσε σε 2-1.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Πεδράθα (76’ Κόστα), Πάου Τόρες, Αλμπιόλ, Πένια, Παρέχο, Μόι Γκόμεθ (67’ Εστουπινιάν), Τριγέρος, Νίνιο (46’ Τσουκβουέζε), Πίνο (46’ Φόιθ), Χεράρδ Μορένο

ΛΕΒΑΝΤΕ: Αϊτόρ Φερνάντεθ, Κόκε (63’ Ντε Φρούτος), Σον, Ντουάρτε, Τόνιο (70’ Μιραμόν), Μελέρο (63’ Μοράλες), Ραντόγιοα, Ροσίνα (29’ Μάλσα), Κλερκ, Μαρτί, Ντάνι Γκόμεθ (69’ Σέρχιο Λεόν)