Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα 2-1

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα 2-1

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 2-1 της Άστον Βίλα για την 17η αγωνιστική της Premier League και «έπιασε» στην κορυφή της βαθμολογίας τη Λίβερπουλ στους 33 βαθμούς

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε σημαντική νίκη επί της Άστον Βίλα (2-1) για την 17η αγωνιστική της Premier League στο «Όλντ Τράφορντ», έφτασε τους 33 βαθμούς και συγκατοικεί πλέον στην κορυφή με τη Λίβερπουλ.

Η ομάδα του Σόλσκιερ ξεκίνησε δυναμικά και πίεσε από τα πρώτα λεπτά χάνοντας την πρώτη ευκαιρία στο 16′ με τον Φρεντ. Στο 37′ το πλασέ του Φερνάντες πέρασε άουτ, αλλά στο 40′ οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα. Ο Μπιζάκα έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Μαρσιάλ με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Η Άστον Βίλα μπήκε αποφασισμένη να φέρει το ματς στα ίσα στο δεύτερο ημίχρονο και τα κατάφερε στο 58′ με τον Γκρίλις να κάνει τη σέντρα και ο Τραορέ έκανε το 1-1.

Οι «κόκκινοι διάβολοι», όμως, δεν άργησαν να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα. Στο 60′ ο Λουίς ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Πογκμπά, ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι μετά από χρήση του VAR και ο Φερνάντες εκτέλεσε εύστοχα, σημειώνοντας το 2-1 στο 62′.

Οι «χωριάτες» πίεσαν για την ισοφάριση και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 83′ με την προσπάθεια του Μινγκς να φεύγει εκτός εστίας, ενώ στο τρίτο λεπτό των καθυστεήσεων ο Ντε Χέα έδιωξε σωτήρια την κεφαλιά του Κας, κρατώντας τη νίκη για την ομάδα του.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γουάν-Μπιζάκα, Μαγκουάιρ, Μπαϊγί, Σο, Πογκμπά, Φρεντ (90+4′ Τουανζέμπε), ΜακΤόμινεϊ (65′ Μάτιτς), Μπρούνο Φερνάντες (87′ Τζέιμς), Μαρσιάλ, Ράσφορντ

Άστον Βίλα: Μαρτίνες, Κας, Κονσά, Μινγκς, Τάργκετ, ΜακΓκιν, Λουίς, Τραορέ (79′ Ράμζεϊ), Γκρίλις, Ελ Γκαζί (84′ Ντέιβις), Γουότκινς

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024