Ενημέρωση για την πορεία της κατάστασης του Ομάρ Ελαμπντελαουί έκανε ο γιατρός της Γαλατασαράι, Γενέρ Ιντσέ. Ο γιατρός της τουρκικής ομάδας δήλωσε πως αυτή τη στιγμή προέχει η υγεία του ποδοσφαιριστή και όχι πότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

«Σήμερα (2/1) κάναμε μια προγραμματισμένη επέμβαση. Η προτεραιότητά μας είναι η υγεία του ποδοσφαιριστή μας. Πότε θα παίξει; Αυτή είναι μια ερώτηση αβάσιμη και λανθασμένη. Είναι κάτι που θα συζητηθεί αργότερα.

Η προτεραιότητά μας είναι να ανακτήσει την υγεία του. Έχει έγκαυμα δεύτερου βαθμού στο πρόσωπο, αλλά οι χειρουργοί υποστηρίζουν ότι αυτό μπορεί να διορθωθεί αργότερα. Αυτό που προέχει τώρα είναι η κατάσταση των ματιών».

Ο Βεντάτ Καγιά (γιατρός) που βρίσκεται από την πρώτη στιγμή δίπλα στον Ομάρ, δήλωσε πως το δεξί μάτι του Νορβηγού είναι σε χειρότερη κατάσταση, ωστόσο ανέφερε πως έχει βελτιωθεί αρκετά μετά την επέμβαση που έκανε την Πρωτοχρονιά.

«Αφού αξιολογήσαμε την κατάστασή του, κάναμε μια πρώτη επέμβαση που ολοκληρώθηκε στις 04.00 την Πρωτοχρονιά. Υπάρχει βελτίωση στο δεξί μάτι. Μπορώ να πω ότι όλα έχουν πάει πολύ καλά μέχρι τώρα.

Μετά από αυτό, θέλουμε να δούμε την κατάστασή του την Κυριακή το πρωί και να συνεχίσουμε την ιατρική του θεραπεία. Η όραση επηρεάζεται από κάθε τραύμα. Κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να το διορθώσουμε στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό. Το δεξί του μάτι είναι σε κάπως χειρότερη κατάσταση σε σχέση με το αριστερό».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο