
«Και τι ζητάω» – Ποδαρικό με κέφι παρέα με τον Δημήτρη Σταρόβα
Ο αγαπημένος καλλιτέχνης βρέθηκε καλεσμένος στην πρώτη εκπομπή της νέας χρονιάς και με το δικό του ξεχωριστό στυλ έδωσε μια δυναμική πνοή
Ποδαρικό στις Roomies έκανε ο Δημήτρης Σταρόβας. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης βρέθηκε καλεσμένος στην πρώτη εκπομπή της νέας χρονιάς και με το δικό του ξεχωριστό στυλ έδωσε μια δυναμική πνοή.
Μαζί του ήταν και ο τραγουδιστής Μηνάς Τσίγκος, με τον οποίον συνεργάζεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
«Πάω παντού με τον Μηνά. Γιατί τραγουδάει καλά και είναι ωραίος για να νιώθω ασφαλής» είπε με χιούμορ ο Δημήτρης.
Παράλληλα, ο Δημήτρης Σταρόβας, μίλησε για τη συνεργασία και την φιλία του με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη και τον εγχείρημά τους με τους «Άγαμους Θύται».
Μιλώντας για την πρώτη καραντίνα του περασμένου πλέον έτους, αποκάλυψε, ότι κατά τη διάρκειά της, άνοιξε κανάλι στο youtube και ασχολήθηκε με διάφορα πράγματα.
Στη συνέχεια, έπιασε την κιθάρα.
Και από το «Τι ζητάω» του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, έπαιξε το «Θα τα κάψω τα ρημάδια τα λεφτά μου», συνέχισε με το «Τάκα τάκα», ενώ από το ποτ πουρί δεν έλειπε το «Ήλιε μου».
- Εγκεφαλικά νεκρό 4χρονο παιδί στην Κύπρο – «Ποιος θα φέρει το μωρό πίσω;» λέει η μητέρα
- Βουλή: Παραπομπή Κυριαζίδη στην Επιτροπή Δεοντολογίας με απόφαση Κακλαμάνη
- Usher: Σάλος μετά από αποπομπή θαυμάστριας από συναυλία του – Η απάντησή της
- Αλ. Τσίπρας: «Σχέδιο Αριστοτέλης» για ένα «νέο κοινωνικό συμβόλαιο» με την Τοπική Αυτοδιοίκηση – «Σχεδιάζουμε την Ελλάδα από κάτω προς τα πάνω»
- Ο Λεβαντόφσκι, η Μπαρτσελόνα, ο Λαπόρτα και η πρόταση των 200 εκατ. ευρώ που απέρριψε
- Βρετανία: Βουλευτής καταγγέλλει εκφοβισμό του από το γαλλικό Πολεμικό Ναυτικό


